Yalova

Yalova'da kurban pazarında inceleme

17:40 24 Temmuz 2017
Yalova'da kurban pazarında inceleme

Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve Murad Kuleli, ilgili birim müdürleriyle kurulma çalışmalarına başlanan kurban pazarında incelemelerde bulundu.

Yalova Belediye Gençlikspor Kulübü organizasyonuyla kurulacak kurban pazarı, bayramdan bir ay önce hizmet vermeye başlayacak.

Belediye Başkan Yardımcıları Güleç ve Kuleli, İsmetpaşa Mahallesi'nde kurulma çalışmaları devam eden pazarda inceleme yaptı.

Güleç, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, kent içindeki ahırların kaldırılmaya başlanması sebebiyle yetiştiricilerin mağdur olmaması için kurban pazarının bu yıl erken kurulmaya başlanacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl da kurban pazarı İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kurulacak. Sektörün içinde yer alan kişiler olarak halkımıza bu konuda en iyi hizmet edecek olan alanı oluşturma gayreti içindeyiz. İl dışından gelen satıcıları ve yerli yetiştiricileri de düşünerek bu yıl pazar yerini bir ay öncesinden hazır hale getireceğiz."

Hayvan pazarı kurma çalışmalarının bu ay sonu itibarıyla tamamlanmasını planladıklarını ifade ederek, 31 Temmuz itibarıyla pazarda satışların başlayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.