Yalova

Çiftlikköy'de motivasyon semineri

19:02 23 Mart 2018
Çiftlikköy'de motivasyon semineri

AK Parti Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği organizasyonda analiz uzmanı Taner Akkuş tarafından moral ve motivasyon semineri verildi.

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve eşi Nursel Silpagar, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek İsra Yalçın'ın yanı sıra partililer katıldı.

AK Parti Yalova Çiftlikköy Kadın Kolları Başkanı Dilek İsra Yalçın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirterek, "Çalışmalarımızı daha doğru yönetebilmek adına nefes molası verdik diyebiliriz. Öfkemizle yüzleştiğimiz, beynimizi yenilediğimiz ve nefesimizi doğru kullandığımız takdirde daha başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Konumuz her ne kadarda doğru moral molası olmuşsa da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için başlattığımız ve oldukça duygulu anlar yaşadığımız dua kervanını da önemsiyoruz." diye konuştu.

Etkinlik, Başkan Yalçın'ın analiz uzmanı Akkuş'a plaket takdim etmesiyle son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.