Yalova

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek

18:13 01 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek

AK Parti Yalova İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için bağışta bulundu.

Ziraat Bankası Yalova Şubesi'ne gelen çok sayıda partili ve vatandaş Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bağışta bulundu.

Banka şubesinde sıraya giren vatandaşlar, Erdoğan’ın seçim kampanyası için bağışlarını yaptı.

Bağış kampanyasına, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş, ikinci sıra milletvekili adayı Meliha Akyol ve üçüncü sıra milletvekili adayı Hasan Özçelik de destek verdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan İl Başkanı Öztabak, şöyle konuştu:

"Bugün 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla vatandaşlarımız, hemşehrilerimizle, teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte sözleştik. Herkes gönlünden koptuğunca seçim kampanyasına destek vermek için buraya geldik. Burada gönüllülük esastır. Bir çok hemşehrimiz bu kampanyaya destek verme arzusunda. Sayı artacak inşallah."

Gençlik Kolları Genel Başkanı Büyükgümüş ise, "Herkes karınca kararınca yardım ediyor. Buraya da teşkilatımızın teveccühü yüksek. Artan bir enerji var Yalova’da bundan dolayı da çok mutluyuz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.