Aracı yanan sürücü 'işim var, gelemem' dedi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde park halinde bulunan bir minibüs cayır cayır yandı. Durumun bildirilmesi üzerine minibüs sahibinin 'işim var' diyerek olay yerine gelmediği iddia edildi.

GİRİŞ 09.10.2013 20:38 GÜNCELLEME 09.10.2013 20:39

Gümbet Mahallesi İnönü Cadesi'nde park halinde bulunan 48 VK 595 plakalı bir minibüs henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yanarak kül oldu.

Suat Kaya'ya ait olduğu öğrenilen minibüsün park halindeyken alev aldığını gören esnaf, itfaiye ekiplerine haber verdi. Alev topuna dönen minibüse Bodrum ve Konacık Belediyelerine ait itfaiye ekipleri müdahale etti.

Uzun uğraşlar sonucu söndürülen minibüs enkaz haline döndü. Yanan aracın patlama riskine karşı polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Minibüsün yanma anı çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler de yangının başlangıç anı ve minibüsün bir anda alev topuna dönmesi görülüyor. Cayır cayır yanan araca itfaiye ekiplerinin gelerek müdahalede bulunma anı da güvenlik kameralarına yansıyor.

Öte yandan çevrede bulunan esnafın iddiasına göre yangın çıktığı anda telefonla ulaşılan araç sahibinin "işim var" diyerek olay yerine gelmediği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması