Boğaziçi Köprüsü'nde korku dolu anlar!

Boğaziçi Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobil bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında can kaybı yaşanmadı.

GİRİŞ 13.10.2013 00:11 GÜNCELLEME 13.10.2013 02:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yangın saat 21:30 sıralarında meydana geldi. Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş istikameti köprü bitiminde 34 BM 820 plakalı otomobil seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Aracının yandığını gören Faruk ismindeki sürücü otomobilini yol kenarına park ederek, itfaiye ekiplerine haber verdi. Sürücü yanan otomobilini endişeli gözlerle izlerken ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanan otomobil kısa sürede söndürüldü.

Yangın nedeniyle trafik kontrollü şekilde sağlanırken köprü üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Yangında can kaybı yaşanmazken otomobilin yoldan çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

YORUMLAR 1
  • Ahmed Han 10 yıl önce Şikayet Et
    OLAY ARAŞTIRILSIN - GEZİCİLERİN İŞİ ÇIKABİLİR. Son günlerde, İstanbul trafiğini ağırlaştırmak ve bunun sonucu olarak halkı bezdirip yerel yönetime karşı kıştırtıp bir isyan hareketi başlatmak için planlı bir şekilde çalışma var. E5 üzerinde eylemler yapılıyor, planlı kazalarla yol kapatılıyor, trafik ağırlaştırılıyor. Bu kirli oyun son günlerde deşifre oldu; fakat hala duymamış olanlar olabilir. Bu olay da bu oyunun bir parçası olabilir. Yetkililer soruşturma başlatmalıdırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu