Karabük'te 4 katlı ilkokulda yangın

Karabük'te 4 katlı ilkokulun çatısında çıkan yangın, hasara neden oldu.

Karabük'te 4 katlı  ilkokulda yangın
Karabük'te 4 katlı ilkokulda yangın
GİRİŞ 24.12.2013 13:50 GÜNCELLEME 24.12.2013 13:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Esentepe Mahallesi'ndeki Anayasa İlkokulunun çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin fark edilmesi üzerine 546 öğrenci, idareciler ve öğretmenlerin yardımıyla binayı boşalttı.

Karabük ve Safranbolu belediyeleri ile KARDEMİR ve Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye ekiplerinin iki saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında okulun üst katı ve çatısı kullanılamaz hale geldi. Yangını haber alan veliler, okula akın etti.

Söndürme çalışmalarını Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar takip etti.

Vali Küçük

Vali Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangında öğrencilerin ve personelin zarar görmediğini, sadece çatıda hasar oluştuğunu söyledi.

Okulda eğitimin bir süre aksayacağını anlatan Küçük, "Öğrencilerimiz panik yaşamış ancak okul personeli eğitimli olması nedeniyle hemen tahliye işlemi gerçekleşmiş. Bu, bizi mutlu etti. Üzüntü duyduğumuz konu okulda hasar meydana geldi. Okulda bin 200 öğrenci bulunuyor. Okul, bir süre hizmet veremeyecek. Tadilat yapılıncaya kadar öğrencilerimizi başka okullara yerleştireceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ahmet alkaç 10 yıl önce Şikayet Et
    karabük,karabükte öğrencilik. karabükte yurtların,sinemaların,nöbetçi eczanelerin bilgileri için http://karabukteogrenciyim.com/ sitesinden faydalanabilirsiniz.
    Cevapla
  • ahmet alkaç 10 yıl önce Şikayet Et
    karabük,karabükte öğrencilik. karabük'te yurtlar, karabüke öğrenci gözüyle bakış http://karabukteogrenciyim.com/
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü