İzmir'deki otel yangınında 1 kişi öldü

Çeşme Ildır'da, 4 yıldızlı bir otelin çatı katında bilinmeyen bir nedenle sabah saatlerinde çıkan yangında, dumandan etkilendiği belirtilen bir kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.01.2014 18:38 GÜNCELLEME 01.01.2014 18:40

Edinilen bilgiye göre Çeşme İlçesi Ildır bölgesinde Narlıca Dolaplıkuyu Mevkii'ndeki 4 yıldızlı bir Otel'in çatı katında, sabah saatlerinde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Otelde çalışanlar itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdiler, ekiplerin otele gelmelerinin ardından yılbaşını otelde geçiren yaklaşık 200 müşteriyi tahliye etmeye başladı.

Büyük bir panikle uykularından uyanan müşteriler, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla oteli boşalttı. İtfaiye yangına müdahale edip güçlükle söndürdü. 

İzmir'den teknik rapor hazırlamak üzere otele geldiği belirtilen 61 yaşındaki M.Ç'un cesedine ulaşıldı. Yangın sırasında oluşan dumandan etkilenip yaşamını yitirmiş olabileceği bildirilen Coşkun'un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni itfaiyenin soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılacak bilirkişi incelemesiyle belirleneceği belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam