Seyir halindeki TIR alev alev yandı

Muğla'da seyir halindeyken alev alan bir tır yandı.

GİRİŞ 10.01.2014 03:12 GÜNCELLEME 10.01.2014 03:11

Alınan bilgiye göre, Muğla'dan Konya'ya limon taşıyan İlhan Dalkılıç yönetimindeki 42 BH 840 plakalı tırda, Fethiye-Antalya karayolu Kavaklı mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanları fark eden sürücü Dalkılıç, aracı durdurarak yangına müdahale etti. Alevleri görüp duran bazı araçların sürücülerinin de yardımına rağmen yangın söndürülemeyince, Seydikemer Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen yangında, tırda hasar meydana geldi.

Söndürme çalışmaları devam ederken tırdan sıçrayan parçalar nedeniyle ormanlık alanda da yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın söndürüldü.

Sürücü Dalkılıç, seyir halindeyken tırın alev aldığını fark ettiğini belirterek, "Yangın tüpüyle müdahale ettim ama sonuç vermedi. Yoldan geçen diğer sürücüler de bana yardım etti fakat tır alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın söndürüldü" dedi.

Öte yandan, yangın nedeniyle Fethiye-Antalya karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik ekipler tarafından kontrollü olarak sağlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi