Muğla'da 4 ev yandı

Muğla'da bir evin elektrik kontağından çıkan yangının bitişikteki ahşap evlere sıçraması sonucu 4 ev yandı.

Muğla'da 4 ev yandı
Muğla'da 4 ev yandı
GİRİŞ 25.03.2014 02:44 GÜNCELLEME 25.03.2014 03:08

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yeşilyurt beldesi Tabakhane Mahallesi'nde Sami Emirdağ'a ait evde, elektrik kontağı nedeniyle çıkan kıvılcımların eşyaları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Muğla Belediyesi ile Yeşilyurt, Yerkesik ve Bayır belde belediyelerine ait itfaiye ekipleri Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözler geldi.

Evde kimsenin bulunmadığı sırada çıkan ve tüplerin de patlaması sonucu büyüyen yangın, bitişikteki 2'si boş 3 ahşap eve sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra mahalle sakinlerinin de evlerine bağladıkları hortumlarla müdahale ettikleri yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından güçlükle kontrol altına alındı.

Can kaybı olmayan yangında, evlerdeki eşyalar tamamen yandı.

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürü Raşit Çöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangına 8 itfaiye ve 2 arazözle müdahale ettiklerini söyledi.

Yangın sırasında evlerde kimsenin bulunmadığını belirten Çöl, "Yangın elektrik kontağından çıkmış ve büyüyerek bitişikteki evlere sıçramış. Ekiplerimiz ve arazözler kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Evlerde maddi hasar meydana geldi. Yangını kontrol altına altık ve soğutma çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış