Cep telefonu TIR'ı demir yığınına çevirdi

Adana'da, cep telefonunu şarj olması için TIR'ın çakmaklık kısmına takan bir kişi, TIR'ın içinde uyurken çıkan yangın nedeniyle ağır yaralanırken, TIR ise demir yığınına döndü.

Cep telefonu TIR'ı demir yığınına çevirdi
Cep telefonu TIR'ı demir yığınına çevirdi
GİRİŞ 24.04.2014 14:41 GÜNCELLEME 24.04.2014 14:41

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki Nakliyatçılar Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Nurullah Kaymaz (21) TIR'ına mal yüklenmesi için sitede beklemeye başladı.

Kaymaz, cep telefonunun şarjının bittiğini fark ederek, TIR'ın çakmaklık kısmında telefonunu şarja takıp uyumaya başladı. Bir süre sonra telefon şarjda fazla kaldığı için ısındığından çakmaklık kısmında yangın başladı. Yangın, kısa sürede TIR'ın sürücü kısmını sardı. Etraftaki vatandaşların sesleri üzerine Kaymaz uyanırken, ancak alevlerin arasında kaldı. Kıyafetleri tutuşan Kaymaz kendini alev topu içinde TIR'dan dışarı attı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla Kaymaz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaymaz TIR'dan çıktıktan saniyeler sonra TIR'da patlama meydana gelirken, vatandaşların haber verdiği itfaiye olay yerine kısa sürede gelerek TIR'a müdahale edip yangını söndürdü. Kaymaz'ın ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Nakliyatçılar sitesi üyeleri ise, siteye itfaiye istediklerini, yangına erken müdahale edilmesi halinde TIR'ın bu hale düşmeyeceğini söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması