Eskişehir'de saman yüklü kamyon yandı

Eskişehir'de elektrik tellerine çarpan saman yüklü kamyondan yangın çıktı.

GİRİŞ 14.07.2014 21:27 GÜNCELLEME 14.07.2014 23:51

Alev alan kamyonu evlerin bulunduğu yerden uzaklaştırıp tarlaya kadar götüren sürücü 22 yaşındaki Hasan Dikmen yaralandı. Dikmen hastaneye kaldırıldı, yanan kamyon itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay akşam saatlerinde Emek Mahallesi Adali Halil Sokak'ta meydana geldi. Hasan Dikmen yönetimindeki 26 PN 580 plakalı kamyonun kasasında bulunan saman balyaları sokaktan geçerken elektrik tellerine çarptı.

Çıkan kıvılcımlar samanların yanmasına neden oldu. Sürücü Dikmen alev alan kamyonu evlerin bulunduğu yerden 100 metre kadar ilerideki tarlaya kadar götürdü. Daha sonra araçtan inen Dikmen'in vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

Yaralanan Hasan Dikmen 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Dikmen'in durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Yanan saman yüklü kamyonu olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Kamyon sahibi Ahmet Dikmen olay sırasında kendisinin da araçta bulunduğu söyleyerek, "Samanları normal bir şekilde kasaya yüklemiştik. Elektik telleri sarktığı için balyalar tellere çarptı ve yangın çıktı. Evler zarar görmesin diye kamyonu tarlaya sürdük ve araçtan indikten sonra da saman balyalarını kasadan aşağıya atmaya çalıştık. Gelen itfaiye ekipleri araçtaki yangını söndürdü ancak kamyon kullanılamaz hale geldi" diye konuştu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yangın olayı ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma