Halk otobüsündeki yangında 4 kişi öldü

İstanbul Kavacık'ta, Tuzla-Cevizlibağ seferini yapan 500T hatlı halk otobüsünde yangın çıktı.Yangında 4 vatandaş hayatını kaybetti.

GİRİŞ 27.07.2014 15:15 GÜNCELLEME 27.07.2014 17:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İtfaiye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kavacık TEM otoyolunda Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçen halk otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Otobüs, bariyerlere sürtünerek durdu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda yaralananlar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR 8
  • serkan 9 yıl önce Şikayet Et
    denetimsiz. ben bu halk otobüslerinin çoğunun biyodizel vb. yaktığını düşünüyorum çünkü egzozlarında öle böle değil simsayah dumanlar çıkıyor acaba bunlar muayeneden nasıl geçiyor a şaşırdım tabi normaldede egzos pulu nasıl alınıyor arabası olan bilir hiç egzoza bakılmadan ruhsatı veriyosun bi pul yapıştırıyolar parayı alııyolar he bide egzos muayenesinden geçecek başka araçlardan alınmış temiz raporuda var sonrada çevre kirliği ve yanan araçlar yazık olan masum insanlara oldu Allah rahmet eylesin bir deha olmasın İNŞALLAH
    Cevapla
  • bahadırsamet 9 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs Eski Değil... 2013 Model Temsa. Fiyatı 400 milyarın üzerinde. Özelliği durmadan kapısı açılmıyor. sonucu dört can...
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    mazot pahalıda neden bu gürültü o zaman. yollardaki araçalar taksiler otobüsler minibüsler yaptığı iş nedir?Bir yerden bir yere yolcu taşımak.O halde bir araç neden 3 ortak 4 ortak sahipli olabiliyor Mazot pahalıda martavallarını bıraksınlar Yapılan iş ekonomiklik açısından ortaklar ile olmaz o kadar aileye baksın diye neler yapıyorlar.iş yapma Riski yok kamu yolunda kamu taşıyorsun izin veriliyor sana.O araba parasına adam dükkan açıyor üretim yapıyor vs bir ev geçindirmeye çalışıyor diğeri ise riski yok satar satmaz diye 3 ev bakıyor araç büyük olduğunda Bu durum risk almalarına sebep oluyor bunu anlamak lazım.Denetim şart ve arabamızda bio yakıt kullanıyorum yazmalı İsteyen biner istemeyen binmez
    Cevapla
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    mazot çok pahalı. akaryakıt fiyatları hep yüksek.böyle oluncada özellikle otobüs ve kamyoncular mazot yerine her türlü yakıtı kullanıyorlar.sorumlular kim acaba !!!
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    NE ESKİ OTOBÜSLER GÖRDÜK BİZ. Yorumda otobüsün eski olduğu için yandığı söylenmiş.bundan 35-45 sene önceleri İstanbul da ,Bahçelievler -Eminönü ve Bakırköy seferlerini yapan otobüsler dökülüyordu dökülüyor.üstelik yollarda bozuktu.ama o zamanlar bir belediye otobüsünün yandığını görmedim. sakın otobüslere molotof atıp yaakan PKK nın bir işi olmasın bu,molotof atmasalar bile,dökmüşlerdir benzini,çakmışlardır ateşi,yada başka bir şekilde yakmışlardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı