Zeytinburnu'nda korkutan yangın

Zeytinburnu'ndaki bir çerçeve imalathanesinde çıkan yangın çevrede korku oluşturdu.

Zeytinburnu'nda korkutan yangın
Zeytinburnu'nda korkutan yangın
GİRİŞ 06.01.2015 00:30 GÜNCELLEME 06.01.2015 00:30

Yangın, çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 21.30 sıralarında Zeytinburnu Sümer Mahallesi, 30. Sokak'ta bulunan bir çerçeve imalathanesinde çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı 7 katlı binanın giriş ve zemin katında bulunan çerçeve imalathanesinden alevler yükseldi. Çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, durum hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine Zeytinburnu, Bakırköy, Şişli, Bayrampaşa, Merter ve Kocasinan'a bağlı itfaiye grupları sevk edildi. Ekipler kısa sürede gelerek yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Arkadaşlarının yardımıyla ambulansa taşınan itfaiye erinin tedavisi ayakta yapıldı. Çevredeki vatandaşlar ise yangını korku dolu gözlerle seyretti. 

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, 112 sağlık görevlileri ve doğalgaz ekipleri de herhangi bir olumsuz duruma karşı hazır bekledi.

"BELEDİYE'Yİ DAVA EDECEĞİZ"

Yangının çıktığı binada oturan Şeref Tüysüz adlı vatandaş, Burası çerçeve imalathanesi. Şimdi ben diyorum ki, belediye nasıl müsaade vermiş buraya Binanın altına yanıcı madde kullanılan bir çerçeveye nasıl müsaade vermiş. Biz şimdi belediyeyi dava edeceğiz. Bu binada dairem var benim, binayı boşalttık. Herhangi bir yaralanan yok dedi. 

Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!