Komşusu son anda imdadına yetişti

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde 45 yaşındaki Durdu Köroğlu, iki katlı evinde uyuduğu sırada çıkan yangında yaralandı.

Komşusu son anda imdadına yetişti
Komşusu son anda imdadına yetişti
GİRİŞ 23.04.2015 01:45 GÜNCELLEME 23.04.2015 01:45

Yangın, Kilimli İlçesi Karadon Mahallesi Akın Sokak üzerinde bulunan Durdu Köroğlu'na (45) ait evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durdu Köroğlu, eşi ve çocuğunu Gelik beldesinde kendisine ait iş yerine bıraktıktan sonra eve gelip uyuduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevlerin arasında kalan Durdu Köroğlu'nun imdadına komşusu Fatih Kantarcıoğlu yetişti. Komşusu, Durdu Köroğlu'nu alevler içerisinden ağır yaralı olarak çıkarmayı başardı. Kilimli Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Köroğlu, olay yerindeki müdahalenin ardından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Durdu Köroğlu, Zonguldak'ta yanık tedavi merkezi olmadığı için İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Köroğlu'nu kurtarmaya çalışırken dumandan etkilenen komşusu Fatih Kantarcıoğlu da başka hastanede tedavi altına alındı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu