Balıkesir'de orman yangını çıktı

Dünyanın akciğerler olarak da bilinen Balıkesir'in Edremit ilçesindeki karaçam ve zeytinlik alanlarında orman yangını çıktı.

Balıkesir'de orman yangını çıktı
Balıkesir'de orman yangını çıktı
GİRİŞ 14.09.2015 06:03 GÜNCELLEME 14.09.2015 06:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi Antandros Antik Kenti yakınlarında karaçam ve zeytinliklerin bulunduğu ormanlık bölgede henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı anda birkaç yerde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü.

Yangına, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler müdahale ederken, Edremit ve Çanakkale Ayvacık Orman İşletmesine ait yaklaşık 20 arazöz ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri de çalışmalara destek veriyor.


Yangının çıktığı yerin yerleşim noktasına yakın olmasından dolayı ekipler, söndürme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Öte yandan yangına havanın karanlık olması sebebiyle havadan müdahale edilemezken, sabah saatlerinde helikopterlerin de çalışmalara dahil olacağı öğrenildi.


 

YORUMLAR 7
  • erak 8 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık pkk
    Cevapla
  • ceren42 8 yıl önce Şikayet Et
    bilmeyen mi var bunları pkk lıların yaptıklarını her yangında onların yaptıgına inanıorum
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    yarabii o ormanda yanarak can veren o hayvanların hürmetine bunlara öyle bir dert verki bu ülkeyle uğraşmaya zamanları kalmasın aminnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    hatırlarım zamanında öcalan PKKya ormanları yakın diye emir vermişti !güneydoğu dağlarını bizim asker neden yakmıyor anlamadım ?
    Cevapla
  • ufuk 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk yapıyor devlet gorevlileri ve herkez bilsin . ormanlarımızı yakacaklar canımızı ve cigerimizi devlet bitirsin bu pkk yı artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı