Tartıştığı annesinin evini yaktı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, 20 yaşındaki F.Y. tartıştığı annesinin evini ateşe verdi.

Tartıştığı annesinin evini yaktı
Tartıştığı annesinin evini yaktı
GİRİŞ 13.11.2015 00:10 GÜNCELLEME 13.11.2015 00:10

Yangında can kaybı yada yaralanma olmazken F.Y., polise teslim oldu. 

Yangın, bugün saat 21.30 sıralarında Tepe Mahallesi 33 Sokak'ta bulunan 4 katlı işhanının birinci katındaki evde çıktı. Alevleri görenler itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak apartmandakileri tahliye etti. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. İtfaiyenin müdahalesi sırasında fotoğraf çekmeye çalışan vatandaşlar polis tarafından uzaklaştırıldı. Yangında can kaybı ya da yaralanma olmazken, evde maddi hasar oluştu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatan polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, yangının dairede kiracı olan Fulya Y.'nin oğlu F.Y. tarafından çıkarıldığı belirlendi. Polisin bildirmesi üzerine Çarşı Polis Merkezi'ne gelen anne Fulya Y., evinin yandığını öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı. Yaklaşık bir saat sonra polis merkezine gelerek daireyi kendisinin yaktığını söyleyen F.Y. polise teslim oldu. Gözaltına alınan F.Y.'nin polise verdiği ifadede, annesi ile öğle saatlerinde tartıştığını ve eve geldiğinde bulamayınca sinirlenerek evi yaktığını söylediği öğrenildi. 

Öte yandan F.Y.'nin olaydan 5 saat önce polis merkezine, annesi ile konuşan birini öldürmekle tehdit ettiği iddiasıyla getirildiği ve verdiği ifade sonrası serbest bırakıldığı belirtildi. Anne Fulya Y., oğlundan şikayetçi olurken yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...