40 milyon TL'lik su dolum tesisi kül oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 7 yıl önce yaptırılan ve 40 milyon liraya mal doğal kaynak suyu dolum tesisi çıkan yangında küle döndü.

40 milyon TL'lik su dolum tesisi kül oldu
40 milyon TL'lik su dolum tesisi kül oldu
GİRİŞ 15.11.2015 00:03 GÜNCELLEME 15.11.2015 00:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ankara-Bursa karayolu üzeri İnegöl'e 23'ncü kilometrede bulunan doğal kaynak suyu dolum tesisinde akşam saatlerinde yangın çıktı.

00.00-08.00, 08.00-16.00 saatleri arası iki vardiya olarak çalışan fabrikada, işçilerin olmadığı sırada çıkan yangın kısa sürede tüm fabrika binasını sararken, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen fabrika üretim alanı dahil olmak üzere tamamen yandı. İnegöl itfaiye teşkilatının yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesinden de takviye ekipleri yangına müdahale etti.
 
40 MİLYON LİRAYA YAPILDI
 
Sağlık Bakanlığı'nın 5 Ağustos 2008 tarihli Kaynak Suyu İşletme Ruhsatı ile üretime başlayan tesis, makine parkı ve yapısal olarak, en modern ve en yeni teknolojiyi uygulayan su dolum yapıyordu. Fabrikanın yaklaşık 7 yıl önce 40 milyon liraya mal olduğunu öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    bu yapı ahşapmıydı yaw ?
    Cevapla
  • uyanma porojesi 8 yıl önce Şikayet Et
    yuzde yuz baska bir su sirketi yaktirmis olmali bu arastrilmali kesinlikle cok derinden , butun fabrika giris cikislarina gizli kamera koymali, yabanci su sirketleri turkiyede piyasayi ele gecirmek icin pkk lilari kullaniyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'