Haliç Üniversitesi korkutan yangın

Kağıthane'de bulunan Haliç Üniversitesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

GİRİŞ 19.11.2015 02:29 GÜNCELLEME 19.11.2015 02:39

Öğrenciler binadan tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu söndürüldü.

Yangın, saat 00.15 sıralarında Kağıthane, Cendere Caddesi üzerinde bulunan Haliç Üniversitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın zemin katında bulunan yemekhanede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek binanın dış cephesine ve ardından da çatıya yayıldı.

Güvenlik görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine, o sırada binada bulunan ve ders çalışan bazı öğrenciler binadan tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine Seyrantepe, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş'tan itfaiye ekipleri sevk edildi. Bir grup itfaiye eri, yangına üniversite içerisinden müdahale ederken, diğer itfaiyeciler de merdiven aracı yardımıyla binanın dış cephesine  ve çatısına köpüklü su sıkarak alevlere müdahale etti. Yangın, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. 

ALEVLER CEP TELEFONU KAMERASINDA

Haliç Üniversitesi'ndeki yangın cep telefonu kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, alevlerin 5 katlı binanın çatısına kadar sıçradığı ve dış cephenin kısmen yandığı görülüyor. 

''DUMANLARI GÖRÜNCE...''

Yangın çıktığı sırada arkadaşlarıyla beraber sınıfta ders çalıştığını belirten bir öğrenci, ''Dumanları görünce hemen binadan çıktık. Yangından etkilenmedik. Yaralımız yok. Biraz korktuk'' dedi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi