İstanbul'da büyük yangın!

Ümraniye'de, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan bir markete ait depoda yangın çıktı.

İstanbul'da büyük yangın!
İstanbul'da büyük yangın!
GİRİŞ 19.04.2016 22:40 GÜNCELLEME 19.04.2016 22:53

Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana yayılan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın itfaiyenin 2 saatlik çalışması sonucunda büyük oranda kontrol altına alındı.

Yangın, NATO Yolu Caddesi'nde bulunan bir markete ait depoda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede deponun 3 bin metrekarelik alanına yayıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale etmeye başladı.

AVRUPA YAKASI'NDAN İTFAİYE GELDİ

Anadolu Yakası'nda bulunan tüm istasyonlardaki itfaiye araçlarının sevk edildiği yangın bir türlü kontrol altına alınamadı. Daha sonra Avrupa Yakası'nda bulunan istasyonlardan da itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın helikopterleri ise yangına havadan müdahale etti.

YAYILMASI ÖNLENDİ

İtfaiye erleri, yanan deponun yan tarafında bulunan başka bir fabrikanın gaz depolarına alevlerin sıçramasını engellemek için büyük çaba sarfetti. Tedbir amacıyla gaz depolarının vanaları kapatıldı. Polis deponun bulunduğu caddeyi trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri de muhtemel bir olumsuzluğa karşı olay yerinde hazır bulundu.

YANGIN BÜYÜK ORANDA KONTROL ALTINDA

Yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda büyük oranda kontrol altına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar