İstanbul'da korkutan patlama: Alev alev yandı

Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi'nde bulunan bir kafede yangın çıktı. Kafede kimse olmaması olası bir faciayı önledi

GİRİŞ 28.04.2016 10:29 GÜNCELLEME 28.04.2016 13:57

İstanbul Okmeydanı'nda bir kafe, iddialara göre klima patlaması sonucu alev alev yandı. Patlama seslerinin duyulduğu yangın sırasında kafenin boş olması olası bir faciayı önledi.

Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi'nde bulunan bir kafede iddialara göre klima patlaması sonucu yangın çıktı. Bu sırada kafede olan mal sahibi yangını fark edince kendisini dışarıya atarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevlerin kısa sürede kafeyi sardığı görülürken yangın nedeniyle patlama sesleri duyuldu.

Olay yerine ise çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler bitişikte bulunan binadaki vatandaşları tahliye etti. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği kafenin kullanılmaz hale geldiği öğrenildi. Yangın esnasında kafede müşteri olmaması ise olası bir faciayı önledi.

Polisin yangının çıkış nedeniyle ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

KÜÇÜK TÜP PATLAMIŞ

Yangın çıktığını görerek itfaiyeye haber veren esnaf Yılmaz Yatsı “İşyerinden dumanların yükseldiğini görünce hemen itfaiye ekiplerine haber verdim. İtfaiye kısa sürede geldi ancak alevler çatıyı sardı. İçeriden patlama sesi geldi. Küçük tüp patlamış. Patlamanın etkisiyle alevler arttı. İçeride kimse yoktuö dedi.Olayda ölen ya da yaralanan olmazken yangının çıktığı işyeri kullanılmaz hale geldi. Bitişik binada ise, maddi hasar meydana geldi. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir