Yanan evini gözyaşları arasında izledi

Ümraniye'de bir gecekonduda yangın çıktı. Evinin yandığını gören gecekondu sahibi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.Yangın, itfaiyenin çalışmaları sonucu diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Yanan evini gözyaşları arasında izledi
Yanan evini gözyaşları arasında izledi
GİRİŞ 30.03.2011 15:11 GÜNCELLEME 30.03.2011 15:11

 İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, gecekondu sahibi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Olay, saat 11.00 sıralarında Huzur Mahallesi Taşova Sokak'ta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, güvenlik görevlisi olarak çalışan Taner Nurçin'in oğlu Hüseyin Nurçin ile birlikte evde bulunduğu sırada gecekonduda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden Nurçin ve oğlu alevlerin arasından kurtulup, kendilerini dışarı attı. Kısa sürede büyüyen alevler gecekondunun çatısını sardı.

Çevredeki vatandaşlar bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan itfaiye ve polise haber verdi. Ümraniye Dudullu'ya bağlı itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Yangın, itfaiyenin çalışmaları sonucu diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangını duyarak olay yerine gelen Nurçin'in babası Medet Nurçin gözyaşlarına boğuldu. Nurçin'in akrabaları da sinir krizleri geçirdi. Yangın sırasında kulağında ve kafasının bazı kısımlarında yanıklar oluşan Hüseyin Nurçin'e sağlık ekipleri müdahale etti.

Bir görgü tanığı, yangının nasıl çıktığını bilmediğini belirterek, "Taner ve oğlu dışarı çıkıp 'yangın var' diye bağırınca yangın olduğunu fark ettik. Ev sobalı ama sobadan çıktığını zannetmiyorum" dedi.


 
 
 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı