Hadımköy'de dev fabrika yangını

İstanbul Hadımköy'de bezir yağı fabrikasında meydana gelen yangın çevrede paniğe neden oldu. Yangının çıktığı binada çeşitli patlamalar meydana geldi.

Hadımköy'de dev fabrika yangını
Hadımköy'de dev fabrika yangını
GİRİŞ 10.05.2011 09:52 GÜNCELLEME 10.05.2011 09:52

Hadımköy'deki boya yapımında kullanılan bezir yağı fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede fabrikanın üretim bölgesini etkisi altına alan yangın, çeşitli patlamalara da neden oldu.

Olay saat 10:00 sıralarında Hadımköy'de bulunan bir yağ fabrikasında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında çeşitli patlamalar meydana geldi.

Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikanın önemli bir kesimini etkisi altına aldı. Fabrika çalışanlarının ihbarı sonrasında olay yerine çeşitli ilçelerden gelen itfaiye ekipleri ise yangına hemen müdahale etti.

Yanının çıktığı fabrikanın yanında bulunan kağıt fabrikası ise tedbir amaçlı boşaltıldı. Büyükçekmece, Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Beylikdüzü ve Bakırköy ekiplerinin yangına müdahalesi sonrasında yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Fabrikada büyük çapta maddi hasara neden olan yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken güvenlik ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!