Kaz diye onu avladı cezayı yedi

Burdur'da kaz zannettiği flamingoyu tüfekle vurarak telef eden avcıya 2 bin 291 lira para cezası verildi.

Kaz diye onu avladı cezayı yedi
Kaz diye onu avladı cezayı yedi
GİRİŞ 26.11.2013 10:44 GÜNCELLEME 26.11.2013 10:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Yeşilova ilçesi Yarışlı Gölü yakınlarında kaçak avcılık konusunda denetimde bulundu.

Yapılan denetimde bölgede avlanan 3 avcının yanında av tüfeği ile vurularak telef edilen bir flamingo bulundu. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri, flamingoyu avladığı belirlenen avcılardan İ.A'ya, "Koruma altındaki yaban hayvanlarını avlanmasından" dolayı 291 lira idari para cezası ile flamingonun tazminat bedeli olan 2 bin lira ceza işlemi uyguladı.

Avcılık belgesi ve avlanma izni olduğu öğrenilen İ.A'nın ifadesinde, flamingoyu kaz zannederek vurduğunu söylediği öğrenildi.

Diğer avcılardan A.Ö'ye ise belgesi ve izni olmadan avlandığı için 654 lira idari para cezası kesildi. Av sırasında kullandığı otomatik tüfeğinin ise ruhsatının bulunmadığı belirlendi.

YORUMLAR 2
  • osman demir 10 yıl önce Şikayet Et
    avcı. avcı müsvettesi seni o nasıl bir avcılık kaz ile flamingoyu ayırt edemiyorsan daha çok para ödersin az bile ceza kesmişler
    Cevapla
  • Cevat Öner 10 yıl önce Şikayet Et
    avcılık çok tehlikeli. aç mısın muhtaç mısın? zevk ve güya spor uğruna başka canlının hayatına son veriyorsun. öncelikle yediğin ceza dolayısı ile sana ohhh olsun dileklerimi gönderiyorum. umarım bu vesile ile tövbe edersin. bu maksatlı avcılık yapanların canlarıda zor çıkar, bilesiniz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!