73 yıldır bitmeyen aşk

Düzce'de henüz çocukken tanışan Çimen çiftinin büyük aşkı 73. yılında ilk günkü gibi sevgi dolu sürüyor. 73 yıldır aynı yastığa başını koyan yaşlı çift, birbirlerini hâlâ çok sevdiğini belirtiyor.

73 yıldır bitmeyen aşk
73 yıldır bitmeyen aşk
GİRİŞ 14.02.2014 10:02 GÜNCELLEME 14.02.2014 10:02

Aziziye Mahallesi'nde yaşayan İbrahim Çimen (89) ve Fatma Çimen (87) hâlâ ilk günkü gibi birbirlerine aşık olduklarını söyledi. Ailelerinden habersiz kaçarak evlenme kararı alan İbrahim ve Fatma Çimen çifti genç nesillere adeta sevgi dersi veriyor. İbrahim Çimen'in 16, Fatma Çimen'in ise 14 yaşındayken başlayan evlilik hikayesi 73 yıldır devam ediyor. Hala ilk günkü gibi eşini sevdiğini söyleyen Fatma Çimen "73 senelik evliyiz. Severek aldık birbirimizi. Ben hala seviyorum. Nişanlıydık. Babam beni başkasına vereceğini duyunca İbrahim'e kaçtım. Hiç pişman olmadım. Fakirlik dönemleri yaşadık. Ama sevgimizle sorunlarımızı hallettik. Birbirimizi sevmesek bu yaşa gelmezdik. Şimdilik hemen ayrılmaya kalkıyorlar. Biz neler gördük ama usanmadık, sevgi bizi buralara kadar getirdi" dedi.

"73 YIL BİR GÜN GİBİ GEÇTİ"

İbrahim Çimen ise anlaşarak evlendiklerini iyi geçindiklerini belirterek, "Devamlı çalıştık çabaladık. Yeni nesil boşanıyorlar çabuk. Bizim zamanımızda boşanma yoktu. Şimdi fazlalaştı. Eşimi seviyorum. Kötülük dargınlık olmadan bu zamanlara geldik" diye konuştu.

İbrahim dededen sevgililer günü çiçeğini alan Fatma Çimen, eşinin elini öperek teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Son dakika: Erdoğan'dan Irak'ta tarihi açıklamalar! 'Hazırız' deyip mesajı verdi...