Engelli vatandaştan Türkiye'de bir ilk

Ankara'da yaşayan engelli vatandaş uzun yıllar boyunca üzerinde çalıştığı ve Türkiye'de bir ilk olan uygulamasını ücretsiz olarak sundu.

Engelli vatandaştan Türkiye'de bir ilk
Engelli vatandaştan Türkiye'de bir ilk
GİRİŞ 20.02.2014 16:17 GÜNCELLEME 17.03.2014 10:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara'da yaşayan 43 yaşındaki kas hastası engelli Bekir Haşimoğlu azmiyle adeta parmak ısırtıyor. Haşimoğlu, AK Parti'nin gençler arasında düzenlediği makale yarışmasında büyük başarı kaydetmişti. Haşimoğlu, "Yelkenler fora, kupa yelken tam yol ileri hedef 2023" isimli yazısıyla ikinci olmuş ve ödülünü bizzat Başbakan Erdoğan'dan almıştı. Çalışmalarında hız kesmeyen Haşimoğlu başarılarına başarı katarak yoluna devam ediyor. 

Haşimoğlu son olarak üzerinde uzun yıllar çalıştığı ve Türkiye'de bir ilk olan uygulamayı ücretsiz olarak vatandaşlara sundu. 

Haber7'ye konuşan Haşimoğlu, "Uzun yıllar emek vererek hazırlamış olduğum bir kitap çalışmam var. İstisnasız herkesin yararlanabileceği, ünlülerin tecrübe ve sözlerinden oluşan eserimi, e-kitap halinde Windows ve Android uygulamasını ücretsiz olarak www.etkilisozler.com'dan okuyuculara sundum" dedi. 

"Hayat Danışmanım Seçkin Sözler" isimli uygulaması hakkında bilgi veren Haşimoğlu şöyle cevaplandırdı;

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler isimli çalışma kimlere hitap ediyor?

Eğitimciler ve öğrenciler, gençler, anneler ve babalar, Siyasetçiler, sanatçılar, sporcular, aydınlar, ev hanımları ve iş adamları... Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, eğitim düzeyi ne olursa olsun 7'den 77'ye herkese hayat danışmanlığı yapacak bir eser...

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler nerden okuyuculara sunuluyor?

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler isimli çalışma, tüm bilgisayar kullanıcıları için, çok güzel ve de özel olarak 7'den 77'ye herkese hediye olarak www.etkilisozler.com web adresinden ücretsiz olarak sunuldu.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler isimli çalışmanın işlevi ve içeriği hakkında bilgi verir misiniz?

7'den 77'ye isteyen herkesin yararlanabileceği şekilde Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, Başarılı ve huzur dolu bir hayatın püf noktalarını keşfedebileceğiniz, kendinizi ve insanları daha iyi tanıyabileceğiniz, hedeflerinize ulaşma konusunda ve hayat yolculuğunuzda size yardım ve rehberlik edecek, size ücretsiz danışmanlık yapacak bir içeriği sahip. Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, yüzlerce eseri okuyarak kazanılabilecek, temel yaşam kültürünün sırlarını sunacak, toplumun hayat kalitesini artırmanın ilk ve en önemli şartlarından olan kolektif, yani ortak evrensel aklın oluşmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak; gelişim çabalarına ve çalışmalarına stratejik anlamda hatırı sayılır derecede destek verecek bir çalışmadır. Hangi yaşta, hangi meslekte ve eğitim seviyesinde olursanız olun, Hayat Danışmanım Seçkin Sözler'i işte, evde, eğlencede, her zaman ve istediğiniz her yerde, istediğiniz kadar okuyup yararlanabileceksiniz... Çok kitap okumanın kazandıracağı pek çok fayda, pek çok bakımdan bu çalıma ile elde edilebilir. Okuyun; ufkunuz açılsın, hayatın gerçekleri daha iyi anlaşılsın, başarı katsayınız artsın, mutluluklarınız alabildiğince çoğalsın, sorunlarınıza çözüm yolları görünsün...

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler nerede ve nasıl okunmalıdır?

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler, 7'den 77'ye herkes için Hayat Danışmanlığınızı yapacak şekilde hazırlandı...

İster bir dakikada, ister 1 saatte, ister bir günde, ister 1 yılda, isterseniz tüm yaşamınızda; ne zaman ve ne kadar isterseniz o kadar okuyup pratik yaşamınızda yararlanabileceğiniz eşsiz bir eser...Hangi yaşta, hangi meslekte ve eğitim seviyesinde olursanız olun, Hayat Danışmanım Seçkin Sözler kitabını çok sevecek, işte, evde, eğlencede, her zaman ve istediğiniz her yerde, istediğiniz kadar okuyup yararlanabileceksiniz... Hayat Danışmanım Seçkin Sözler'i okuyun; ufkunuz açılsın, hayatın gerçekleri daha iyi anlaşılsın, başarı katsayınız artsın, mutluluklarınız alabildiğince çoğalsın, sorunlarınıza çözüm yolları görünsün...

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler'in içeriğinde kaç başlık ve söz yer almaktadır ve sözler kimlere aittir?

Ortalama 300 başlık ve hemen hepsi kitap özeti gibi 7500 civarında derlenmiş ve özenle seçilmiş söz, yüzlerce kaynak eserden derlemeye gayret ettim. Her biri nice hayat tecrübeleri sonucunda söylenmiş, her söz bir kitabın özeti değerinde olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Filozoflara, ilim, fikir ve bilim adamlarına, edebiyatçılara, iş adamlarına, siyasetçilere, tarihe isimlerini çalışmalarıyla yazdırmış ünlü ve başarılı insanlara ait olan bu sözler, herkes için hayatta ücretsiz danışmanlık yapacak eşsiz bir başvuru kaynağıdır.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler isimli çalışmanın son hali mi yoksa kapsam ve içerik açısından gelişecek mi?

Mevcut haliyle bile çok kapsamlı ve gelişmiş olmasına rağmen bu bir başlangıçtır. Gelecekte hem içerik artacak ve hem de gelişip mükemmel hale gelecek.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler bugün ücretsiz sunuldu, ya gelecekte nasıl olacak?

Yine şimdiki gibi her zaman ücretsiz olarak okuyucuların istifadesine sunulacak. Asla ama asla gelecekte kullanıcılardan hiçbir ücret alınmayacak, okuyup faydalanmaları temennisi dışında başka hiçbir bir talepte bulunulmayacaktır.

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler 1.0.0.11 Windows ve Andrid uygulaması hakkında detaylı bilgi:

AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ KULLANARAK UYGULAMAYI İNDİREBİLİRSİNİZ

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler 1.0.0.11 Andrid uygulaması ücretsiz indir
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bekirhasimoglu.seckinsozler

Hayat Danışmanım Seçkin Sözler 1.0.0.11 Windows uygulaması ücretsiz indir
http://www.etkilisozler.com/indir/hayat-danismanim-seckin-sozler.html

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Gizemli Şifreci 10 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Uygulama. Tebrikler. Bu vesile ile konuya yardımcı bir şey paylaşayım. Andoid Programlarını ve Oyunlarını bilgisayarınızda çalıştırmak isterseniz BlueStacks adlı ücretsiz programı kullanabilirsiniz. Çift ekran kartlı dizüstü bilgisayarlarda vs. programın kısayoluna sağ tıklayıp Grafik İşlemciyle Çalıştır kısmından ekran kartını seçerek çalıştırabilirsiniz. Bu uygulamayı da bu şekilde test ettim gayet sağlıklı çalışıyor. Programın kötü yanı verileri internetten çekiyor. Veritabanından çekse daha hızlı çalışır.
    Cevapla
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    bende quantum fiziğini çözdü zannettim. ...........
    Cevapla
  • Bekir Haşimoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Çözmediğimi nerden biliyorsun dostum?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı