Uyuşturucu bağımlısı genç kızın dramı

Adana'da 2 yaşında babasını kaybettikten sonra annesi maddi imkansızlıktan dolayı bakamayınca evlatlık verilen genç kız, üvey anne ve babasını da kaybedince uyuşturucu batağına düştü.

Uyuşturucu bağımlısı genç kızın dramı
Uyuşturucu bağımlısı genç kızın dramı
GİRİŞ 14.04.2014 10:55 GÜNCELLEME 14.04.2014 10:55

Serpil Durmuş bundan 22 yıl önce Hanife-Mehmet Karataş çiftinin kızı olarak dünyaya geldi.

Ancak 2 yıl sonra Serpil Durmuş'un babası hayatını kaybetti. Bunun üzerine maddi durumu iyi olmayan anne, kızını Durmuş Ali -Elmas Durmuş çiftine evlatlık olarak verdi.

Serpil Durmuş 11 yaşına geldiğinde üvey annesi hayatını kaybetti. 19 yaşına geldiğinde ise üvey babası da hayatını kaybetti. Durmuş öz annesinin yanına gitmek istedi ancak öz annesi evlendiği için kızını kabul etmedi. Bunun üzerine Durmuş tek başına yaşamaya başladı. Durmuş bir süre sonra da uyuşturucuya alıştı. Durmuş'a üvey anne ve babasının akrabaları yardım etmeye başladı.

Bir süre uyuşturucuyu bıraktı ancak bugün yine krize girdi. Kendine zarar vermek isteyen Durmuş'a üvey ailesinin akrabaları izin vermedi.

Olay yerine gelen polis de genç kızı sakinleştirmeye çalıştı. Polis daha sonra ambulans çağırdı. Genç kız 'anne' dediği üvey ailesinin akrabası Hatice Durmuş'a "Anne hastaneye sen de gel" diye yalvardı.

Genç kız gözyaşları içinde ambulansa binerek Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

Serpil Durmuş burada tedavi altına alındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı