Manavgatlı engelliler maden şehitlerini unutmadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapanış programı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan eğlenceler iptal edilirken, maden şehitleri için saygı duruşu ve Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Manavgatlı engelliler maden şehitlerini unutmadı
Manavgatlı engelliler maden şehitlerini unutmadı
GİRİŞ 17.05.2014 17:01 GÜNCELLEME 17.05.2014 17:01

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kapanış gecesinde işaret dili kursuna katılanlara sertifikaları verilirken, işitme engelliler kursiyerlerle birlikte işaretle İstiklal Marşı'nı okudular. Engelliler Haftası kapsamında "Yılın Annesi" seçilen 2 engelli çocuğunun tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılayan Akgül Köksoy ve ailesine 3 gün bir otelde tatil hediye edildi.

Çolaklı Hacı Saadet Kurt Cami İmam Hatibi Mustafa Akbulut tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilen gecede Braille Kursu'nu başarı ile tamamlayan görme engellilere ise belgeleri Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu tarafından verildi. Manavgat Dini Öğrenim Kurumları ve Öğrencilerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Ali Öz tarafından görme engellilere Braille (kabartma) Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!