Türkiye minik Abdullah için sessiz kalmadı

Şanlıurfa'da önceki gün gündeme gelen 10 aylık Abdullah Karaman'ın dramı yürekleri sızlatmıştı. Abdullah'ın gözlerinin görmesi için başlatılan kampanya'da gereken para kısa sürede toplandı.

Türkiye minik Abdullah için sessiz kalmadı
Türkiye minik Abdullah için sessiz kalmadı
GİRİŞ 22.05.2014 18:15 GÜNCELLEME 22.05.2014 18:15

Muhammed Taşçılar'ın haberi

Ceylanpınar'da oto boyayıcı Salih Karaman'ın ve ev hanımı Meral Karaman'ın 10 ay önce dünya'ya gelen çocukları Abdullah'ın dramını gündeme gelmişti. Kornea nakli için 40 bin lira bulunamazsa gözleri kör kalacak küçük çocuk için sosyal medya ve sitemizde kampanya başlatılması istenmişti.

Başlatılan kampanyanın ardından Abdullah'ın ameliyatı için gerekli para, 48 saat gibi kısa bir sürede tamamlandı. Yardım kampanyasına Ceylanpınar ve Şanlıurfa'nın dışında İstanbul, Bursa, Antalya ile yurt dışından Japonya, Almanya, Avustralya ve dünyanın çeşitli yerlerinden yardımlar yağdı.

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Kaymakamlık AR-GE Sorumlusu Emine Sarı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Şengül ve ilçede görev yapan basın mensupları ile aileyi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Abdullah bebeğin gözleri için başlatılan kampanyada basın mensuplarına katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Sarı '' Bu kampanyada emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederim. İlçe Kaymakamlığı olarak bu gibi durumlar için kapımızın sonuna kadar açık olduğunu herkesin bilmesi gereklidir '' dedi. Sarı, Abdullah bebek için bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağını belirtti.

Abdullah bebeğin görebilmesi için kampanyanın olumlu sonuçlandığını anne Meral ile baba Salih Karaman'a İlçe Kaymakamı Musa Sarı müjdelerken, aile bu kez de mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Anne Meral Karaman ''Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Duygularımı ifade edecek sözcük bulamıyorum. Çok mutluyum, Allah kimseye evlat acısı ve hasreti yaşatmasın. Darısı yardıma muhtaç tüm bebeklerin başına '' diye ifadelerini kullandı

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!