Çöpte bulundu, adı Bayram oldu

Adana'da çöp konteynerine atılmış yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu.

GİRİŞ 27.07.2014 19:53 GÜNCELLEME 27.07.2014 19:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı arifesinde bulunan bebeğe hastanede 'Bayram' ismi verildi.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nin Anadolu Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'ndeki vatandaşlar, saat 14.30 sıralarında bir bebeğin ağladığını duydu.

Sesin çöp konteynerinden geldiğini fark eden vatandaşlar, konteyneri kontrol ettiklerine henüz yeni doğmuş, göbek bağı dahi kesilmemiş bir erkek bebeği ile karşılaştı.

36 dereceyi bulan sıcakta güçlükle nefes alan bebek vatandaşlar tarafından konteynerden çıkarılırken sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan bebek daha sonra ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ADINI BAYRAM KOYDULAR

Bebeğin yapılan ilk muayenesinde hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Hastane çalışanlarının yakın ilgi gösterdiği bebeğe ise hemşireler 'Bayram' ismini verdi. Öte yandan polis de bebeğin anne ve babasını tespit etmek için çevrede araştırma başlattı.

YORUMLAR 7
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    NASIL BİR ANNESİN. Sen be kadın! Yahut nasıl bir canisin sen be insanoğlu... Bu bebek benim kanımı canımı taşımıyor ama ben durduğum yerde sızlanırken sen nasıl bu kadar soğuk olabildin. Aramızda böyle insanların olması ne kötü. Önceden cami önüne koyarlardı şimdi çöpe atıyorlar Bari cami önüne yurt önüne filan koyun Allahtan korkun Orada bir kedi köpek fare olsa o bebeği yer. Merhametsiz vicdansız şerefsizler sizi!
    Cevapla
  • Ruhi Soylu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu noktaya geldik. Artık bizde de çocuk bırakma kutularının oluşturulması gerekiyor, Avrupada, ısıtması bulunan, çocuk bırakıldıktan kısa bir süre sonra sağlık ekiplerin geldiği ve çocuğu aldığı çocuk bırakma kutuları var. Ne yazık ki bizde bu noktaya geldik, bizde bu yavrucakları çöp kutusunda ölü bir halde bulmamak için bu kutulardan şehirlerimize koymalıyız.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    işte insanlığı böyle bitiriyorlar!!!!!!. ...Bu Bebe ne olursa olsun sokağa atılırmı?..bu nasıl bir insan!!!..yazıklar olsun senin gibi insana? Bunun hesabını ALLAH,a nasıl vereceksiniz!!!!!!!
    Cevapla
  • mustafa hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    3 ÇOCUK.... Bu zamanda çocuk sahibi olmak değil çocuğa sahip çıkmak önemli olan.İnsanların rahatını bozmamak için 1-2 taneden fazla yapmıyor.(Anacığım 8 tanesini nasıl yetiştirmiş o yoklukta) Bakamayacağından parası olmadığından değil bakmak istemediğinden, o değerli zamanını çocuğa ayırmak istemediğinden....Ondan sonra da vatan millet sakarya türküsü söyler.
    Cevapla
  • fransayurtdisi 9 yıl önce Şikayet Et
    BEBEK . Muslum bunu yapan anne siyonisten beter , insan kendi yavrusunu nasil cope atar malesef ne ILK ne SON :((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor