Kilisede Ankara'nın Bağları'nı çalan Türk!

Bir grup İzmir'li genç turistik gezi için gittikleri Polonya'da girdikleri bir kilisede Ankara'nın Bağları'nı çalmaya başladı.

GİRİŞ 12.09.2014 19:06 GÜNCELLEME 12.09.2014 19:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir dönemler dillerden düşmeyen Ankara'nın Bağları müziği, kilisede çalındı. Bir grup İzmirli genç, turistik gezi için gittikleri Polonya’da St. James the Apostle katedralinde bulunan orgu görünce içlerinden biri dayanamayıp başına geçti.

DİN ADAMLARINDAN ALKIŞ TOPLADI

Orgun başına geçen genç, Ankara’nın Bağları’nı söylemeye başlayınca kilisedeki ziyaretçiler ve din adamlarından da alkış topladı. O anlar ise kameralara anbean kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • orhan1980 9 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz.. Be hey gafil adam orası adamların kutsal mekanı..Yaptığın şeyin benzerini gelse bi turist Süleymaniye'de yapsa hoşuna gider mi?Din adamları da ne olduğunu anlamamışlardır..Şarkının içeriğini bilseler eminim alkışlamak yerine kovarlardı bu İzmirliyi (!)
    Cevapla
  • Yucel Bilir 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi mi yapmış?. Ne terbiyesizlik? Marifet mi yapmış? Burası bir ibadet yeri. Polonyalı Sultanahmette rock müzik çalsa olur mu? Bunu müslüman bir Türk yapamaz.
    Cevapla
  • Sütçü İmam Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış. Her ne kadar inançları geçerli olmasa da saygı göstermek lazım ki onlardan aynısını kendi dinimiz için isteme hakkımız olsun. Onlarda gelip Sultan Ahmet Camiinde Mozart çalsalar herhalde kimsenin hoşuna gitmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız