Lady Gaga yoğunluğu başladı

Lady Gaga hayranları, konserin yapılacağı İTÜ Ayazağa Stadyumu’na akın etti.

Lady Gaga yoğunluğu başladı
Lady Gaga yoğunluğu başladı
GİRİŞ 16.09.2014 17:23 GÜNCELLEME 16.09.2014 17:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcının farklı yaşlardaki fanları, birbirinden ilginç kıyafetleri ile dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın konser vereceği İTÜ Stadyumu’nda saatler öncesinden yoğunluk başladı. Birbirinden ilginç kıyafetleri ve stilleri ile dikkat çeken Lady Gaga hayranları İTÜ’ye akın etti.

Sabah saatlerinden itibaren beklemeye başlayan gençler, ilginç görüntüler oluşturdu. Kimi suratına peçe takarken, kimi de Lady Gaga pazubantları ile Lady Gaga’ya olan sevgilerini gösterdi. Dünden beri Lady Gaga’nın konakladığı otelin önünde beklediğini söyleyen Burak Gümüşlük, "Dün oteldeydim, orada büyük bir kargaşa oldu. Şuanda da burada bekliyorum. Sabah 10’da geldim. Lady Gaga bu gece müthiş bir konser verecek, heyecanla bekliyorum” şeklinde konuştu.

67 YAŞINDAKİ HAYRAN

67 yaşındaki bir hayranı ise, Lady Gaga’nın tüm klip ve konserlerini internetten izlediğini söyledi. “Ben de buraya geldim. Yaşıma bakmayın, o gençlerden daha gencim ve Lady Gaga’yı onlardan daha çok seviyorum” dedi.

Fethiye’den gelen ve Lady Gaga hayranı olan Eylül Emek, uzun zamandır şarkıcının konser vermesini beklediklerini söyledi. Emek, "Lady Gaga için Fethiye’den geldik. Onun 6 senedir Türkiye’de konser vermesini bekliyorduk. Muhteşem bir konser olacağına inanıyorum, çünkü Lady Gaga’nın yaptıkları ortada" ifadelerini kullandı.

Konsere bazı gençler anneleri ile birlikte geldi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Sütçü İmam Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    acaba. Falanca ünlü alim hoca bir konferans verecek, yada ünlü hafızlarca Kur'an ziyafeti verilecek dense toplanan kalabalık bu kadar olur mu? Bence olur. Bu memlekette iyi insanlarda çok. Çok karamsar olmayalım
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim devletimizi , milletimizi islam ile yüceltsin.. gençliğimizin başını döndüren o kadar çok şey var ki , inançlarını adetlerini ,geleneklerini onlara her an hatırlatmamız , sadece hatırlatma değil yaşatmamız lazım ...!!
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    EE ANLADIK DİMİ. bir daha fikir belirtirken bu konsere koşanlarında bizim gençlerimiz olduğunu unutmayalım az değiller ve bizden çalınmışlar nasıl kazanırız bunuda döşünmemiz gerek.yani biz bize söylüyoruzda bambaşka bir gençliğimiz de var sayısını ingiliz biliyordur emin olun!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!