Medcezir son 70.bölüm - Star TV izle

Medcezir dizisinin 24 Nisan Cuma akşamı yayınlandı. 70.son bölümünün tanıtım videosu ve Medcezir son bölümün özeti.

Medcezir son 70.bölüm - Star TV izle
Medcezir son 70.bölüm - Star TV izle
GİRİŞ 26.04.2015 09:17 GÜNCELLEME 26.04.2015 09:16

Medcezir yeni 70.bölüm fragmanı. Medcezir dizisinin 70.yeni bölümünün tanıtım videosu haber7.com adresinde. Tanıtım videosu yayınlandı. Son bölümde yaşanan önemli gelişmelerin ardından 24 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün ilk görüntüleri merakla bekleniyordu.

Medcezir son 70.bölüm izlemek için tıklayın

MEDCEZİR 70.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar. 

Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü dakikalarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Olanları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmanın zamanı gelmiştir. 

Hemşirenin ölümüyle ilgili tüm deliller sürpriz bir şekilde tek bir kişiyi gösterir. Sude göz altına alınır. Bu durum, Mira ile aralarındaki uçurumu daha da derinleştirecektir.

Öte yandan o gecenin etkileri herkes üzerinde devam ederken, Uzay'ın aniden İstanbul’dan gitmesi Eylül ve Mert’i farklı etkiler.

Yaman'ın kaza ile ilgili şüpheleri vardır. Selim ve Mert de aynı kaygıları taşıyınca, gerçeğin peşinde iz sürerler. Gerçekle yüzleşmek herkes için şaşırtıcı olacaktır...

 

 

MEDCEZİR 69.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman ve Mira için çok güzel bir gece düzenleyen Mert ile Eylül kendilerine bu ikiliyi örnek aldıklarını ve onların izinde yürümek istediklerini söyleyerek, kendilerine yol gösteren bu ikiliye düzenledikleri eğlenceli geceyle sürpriz yaparlar.

Yaman ve Mira'yı çok mutlu eden gecede kötü bir sürprizde yaşanacaktır. Medcezir 69.bölümde Yaman'ın geçmişinden gelen bir kız geceyi mahfediyor. Medcezir yeni bölüm 17 Nisan Cuma günü yeni bölümüyle dizi severlerin karşısında olacak.

MEDCEZİR 68.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman ve Mira  aralarındaki binlerce kilometreyi hissetmemek için, ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Sürekli telefon, bilgisayar ellerinde  dolaşırlar. Kenan'ın iyileşme haberleri Mira'yı çok mutlu eder, Kenan iyileştikçe, aralarındaki bir engeli daha yıkacaklarının farkındadırlar. Mira Yaman'ı karşılayacağı anın hayallerini kurar. 

Mira’nın sağlığına gösterdiği aşırı ilgi, dikkat çekmeye başlar ve Sude kendi kullandığı bir ilacın, Mira’nın da kullandığını öğrenince, bu heyecanının sebebini anlar. 

Mert ve Uzay’ın bitmek bilmeyen rekabeti Eylül’ü çileden çıkarır ve onların meselelerinden uzak durmaya çalışır, fakat bu uzaklık Mert’in, Eylül’den gizlediği gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olamaz. 

Asım Şekip Kaya, Sude’yi köşeye sıkıştırmak için şimdi de Mira'yı kullanır ve Mira’nın üniversiteyi bitirme hayallerinin karşısına dikilir. 

Sedef, Orkun’la Sude’nin yaptığı işbirliğine şahit olur ve Asım Şekip Kaya ile birlikte Orkun’a büyük bir oyun oynarlar.

Orkun, Mira’nın gönlünü alabilmek için Yaman’ın yokluğunu fırsat bilerek bir yemek organize eder fakat bu yemek, hiç de Orkun'un beklediği gibi sonuçlanmayacaktır.

Mira üç haftayı üç yıl gibi yaşamış, kalan son üç gün artık ayrılık dayanılmaz hal almıştır. Mira'nın, Yaman'a en çok ihtiyacı olduğu anda, Yaman'ın elini yine omzunda hisseder. 

MEDCEZİR 67.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman ağabeyini aradığında, O’nun uçuruma doğru bir adım atmak üzere olmasının bu kararı almasında büyük bir etkisi olur. 

Orkun ise, Mira’yla Yaman'ı ayırmak için eline geçirdiği yeni kozu kullanmak için tam zamanı olduğunu düşünür.

Bu savaşta kendi kızlarını bile harcamaktan çekinmeyen Sude, yaptığı planın kusursuz işlediği için mutludur. Ama Selim, hikayenin peşini bırakmaya niyetli olmadığını ispatlar. 

Mira annesinin kaçırılmasının  kurmaca olduğundan emin olduğu halde, Narlıçeşme’deki evlerinin etrafındaki adam bütün huzurunu kaçırır. Esrarengiz adamın yaşattığı kabusun heyecanı Altınkoy'a da yayılır.. Faruk'un acil Ankaraya gitmesi gerekir ve Yaman ile Mira yeni evde yalnız kalırlar.

Mira, Yaman'la geçirdiği o gece, bundan sonra hayatlarında ne yaşanırsa yaşansın sevdiği, güvendiği bu adamın, hep yanında olmasını istediğinden bir kere daha emin olur ve kararını verir...

MEDCEZİR 66.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Birden bire kendilerini, komşu evin hayat hikayesinin tam ortasında bulurlar. Sude’nin test sonuçlarının yankısı Kenan’a ulaştığında, Kenan bunun kaderin kendisine verdiği ikinci bir şans olduğunu hisseder ve bir an önce Sude ile konuşmanın yollarını arar.  

Sude’nin elinde tuttuğu test sonuçları, herkesin elini yakan bir alev topuna dönerken, Asım Şekip Kaya’nın öfkesi bu ateşle büyüyecektir.Yaman'ın kendisinden habersiz burs çekini bozmasından Selim'in haberi olur. Yaman'la aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden huzursuzdur. 

Mira’ya sürpriz yapma şansını Yaman yüzünden kaçıran Orkun eskisinden daha hırslı bir şekilde Sude’nin kapısını çalar.  Aynı saatlerde Kenan da Altınkoyda'dır ve Asım test sonucu yüzünden çok öfkelidir. Yaman ve Mira, Sude’nin arabasını terk edilmiş olarak bulduklarında, Sude’nin esrarengiz kayboluşuyla ilgili bütün gözler, Kenan'a ve Asım Şekip Kaya'ya çevrilir.

Medcezir’in senaristinden flaş açıklama
 

Medcezir hayranları merakla bu sorunun yanıtını arıyor " Medcezir" bitecek mi? Medcezir dizisinin biteceği haberleri hayranlarını şoke ederken dizinin senaristi reyting sistemine isyan etti. Ece Yörenç ”Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın” diyerek sitem etti.

Twitter üzerinden reyting sistemine tepki veren Ece Yörenç ”Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın” diyerek sitem etti. Dün akşam yayınlanan Medcezir dizisinin reytingleri çok düşmüş, AB grubunda en düşük reytingini almıştı.
 
Ece Yörenç tepkilerini şu tweetlerle dile getirdi :
 
Şimdi okudum da akşam anında yapılan yorumların hepsine göre bölüm ŞAHANE raiting geldikten sonraki yorumlara göre BERBATgülmeyim de napayım
 
Medcezir dizisiyle ilgili şok iddia
 
Medcezir bitiyor. Dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un ayrılmasının ardından böyle bir karar alındı
 
Posta Gazetesi’nden Müge Dağıstanlı ilginç bir iddia ortaya attı. magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddiaya göre hem Serenay-Çağatay aşkı hem de MedCezir dizisi bitti.
 
Dağıstanlı, Serenay-Çağatay çifti için şunları yazdı: “Arkadaşları geçen aya kadar, çift hakkında “Fırtınalı bir ilişkileri var, ama hâlâ birlikteler” diyordu. – Ancak ünlü çift 20 gün önce Boğaz’da bir lokantada oturup kesin ayrılık konuşması yapmış. Ne ilginç bir tesadüf ki, birkaç gün sonra da yapımcıları ile bir araya gelmişler.”Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy diziyi bitirmeye karar vermişler. Yani dizi gitti, aşk da bitti! “

Gözde Kansu 'Medcezir' Dizisiyle Ekranlara Dönüyor


Ekranların sevilen dizisi 'Medcezir'in kadrosuna Gözde Kansu dahil oldu. Kansu, bu haftaki bölümde 'Olcay' karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Medcezir dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümüne Gözde Kansu dahil olacak.

'OLCAY' KARAKTERİYLE GELİYOR

Cuma akşamlarının fenomen dizisi 'Medcezir'in gelecek hafta yayınlacak bölümüne sürpriz bir oyuncu dahil olacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen şarkı yarışmasında derin dekoltesiyle gündem olan Gözde Kansu, 'Olcay' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

DEKOLTESİYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Son olarak 'Ankara'nın Dikmeni'nde rol olan ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl sunuculuğunu yaptığı 'Veliaht' yarışmasında giydiği göğüs dekolteli elbisesi nedeniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in tepkisini çekmişti. Hüseyin Çelik'in tepkisinin ardından programın yapımcıları Gözde Kansu'nun işine son vermiş ve bu olay uzun süre tartışılmıştı.

Çağatay Ulusoy'u 20 kişi korudu! Bakın ne için...

Medcezir dizisinin ünlü oyuncusu Çağatay Ulusoy, hayranlarının ilgisiyle karşılaşmamak için 20 koruma tuttu. İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy, önceki gece Beyoğlu'nda bir canlı yayına katıldı. Bunu haber alan hayranları, genç oyuncuyu yakından görmek için İstiklal Caddesi'nde toplandı.

20 KİŞİLİK KORUMA

Grup geç saatlere kadar dağılmayınca, devreye özel güvenlik görevlileri girdi. Ulusoy'un caddede rahat yürümesi için 20 kişilik koruma grubu alarma geçti. Mekan çıkışı aracına kadar siyah takım elbiseli koruma ordusu arasında yürüyen oyuncu, kendisine yaklaşamayan hayranlarının sitemlerini duymazdan gelerek oradan ayrıldı. Çağatay Ulusoy, canlı yayın sonunda otomobiline kadar özel koruma görevlilerinin arasında yürüdü. Ünlü oyuncu, korumalar eşliğinde aracına ulaşıp direksiyona geçti ve son sürat Beyoğlu'ndan ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama