Poyraz Karayel son 17.bölüm Kanal D izleyin

Poyraz Karayel son 17.bölüm Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Poyraz Karayel 17. bölümde Zülfikar'dan ilan-ı aşk!

Poyraz Karayel son 17.bölüm Kanal D izleyin
Poyraz Karayel son 17.bölüm Kanal D izleyin
GİRİŞ 30.04.2015 09:16 GÜNCELLEME 30.04.2015 09:15

Poyraz Karayel yeni 17. bölümPoyraz Karayel nefes kesen bir bölümle Kanal D'de ekrana geldi. Poyraz Karayel yeni bölümde sevenler ilanı aşk ediyor. Sefer, Zülfikar ve Poyraz sevdikleri kadınlara aşklarını ilan ediyor. Poyraz Karayel 17. son bölümü tüm detayları ve izleme linki haber7.com'da

Poyraz Karayel son 17. bölüm izlemek için tıklayın

POYRAZ KARAYEL 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 17.son bölüm,  Poyraz, bir gece vakti geldiği Ayşegül'ün evinin önünde ortalığı ayağa kaldırıyor. Ayşegül'den beklediği ilgiyi göremeyen Poyraz öyle bir şey yapıyor ki Ayşegül'ün tüm dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Evin camını taşla kıran genç aşık eninde sonunda Ayşegül'ü dışarı çıkarmayı başarıyor.

POYRAZ KARAYEL 16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Poyraz Karayel 16. Bölüm - Ayşegül ve Poyraz istedikleri gibi Mümtaz ve Ünsal’ı köşeye sıkıştırmayı başarırlar. Ama beklenmedik bir sürpriz, bütün planlarını alt üst ederken, dinleme cihazını fark eden Zafer de Bahri’yi başka bir tuzağa çekmenin yolunu bulmuştur

POYRAZ KARAYEL 15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 

Poyraz'ı memleketinden sürmek isteyen ve sonra yaptıklarına pişman olan Bahri Umman şimdi yaptıklarından pişmandır. Poyraz ile kızının ilişkisi arasında kalan Bahri Bey Poyraz ile konuşmak ister. Ayşegül ise bunu yapmaması için babasına adeta yalvarır. 

POYRAZ KARAYEL 14.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahri'nin adamları rehin alınıyor! Mümtaz ise Poyraz'ı hiç ummadığı yerden vurmaya çalışıyor! Poyraz ise Ayşegül'ün gönlünü almak için elinden geleni yapıyor! 

POYRAZ KARAYEL 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz hastanede yaşam mücadelesi verirken,  Ayşegül Poyraz’ın vurulmasından dolayı hala Bahri’yi suçlamaktadır. Bahri Poyraz’ın kendisi için canını tehlikeye attığını öğrendiğinde çok üzülür. Ayşegül ise Poyraz’ın bunu neden yaptığının farkındadır ve Poyraz’dan kolay kolay vazgeçmeyecektir.

Bütün planları bozulan Zafer için artık Poyraz tek hedeftir. Songül çocuk sahibi olmak için başını belaya sokacak bir yola girerken Sadreddin, Zülfikar, Sefer ve Taşkafa da büyük bir tuzağa doğru gitmektedir.  

Kanal D’den Poyraz Karayel kararı

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel hakkında flaş bir karar verildi. Poyraz Karayel'in reytinglerinin iyi gitmesinin ardından Kanal D yönetimi harekete geçti. Limon Film ve Kanal D arasında yeni sezon anlaşması yapıldı. Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar gibi isimlerin yer aldığı dizinin akıbeti belli oldu. Limon Film ve Kanal D son yaptığı görüşmeler ve reytinglerin iyi gidişinden dolayı yeni sezon anlaşmasını yaptı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak