Kurtlar Vadisi Pusu son 258.bölüm, Kanal D izleyin

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de ekrana geliyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 258.bölümde neler olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu son 258.bölüm, Kanal D izleyin
Kurtlar Vadisi Pusu son 258.bölüm, Kanal D izleyin
GİRİŞ 11.05.2015 09:23 GÜNCELLEME 11.05.2015 09:23

Kurtlar Vadisi Pusu 258.bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanını fanatikleri büyük bir heyecanla bekliyor. Sevilen dizinin 258.bölümünde Kurtlar Vadisi son bölümünde Polat ile Tilki'nin çarpışması çok daha şiddetli oldu. Dizinin bu bölümünde Polat Alemdar Türkiye'nin düşmanlarını teker teker temizlemeye devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu son 258.bölüm için tıklayın

KURTLAR VADİSİ PUSU 258. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tilki, Safiye'yi kaçırıyor. Polat Alemdar'a karşı elini daha da güçlendiren Andrei Polat Alemdar'dan istediği cevabı alabilecek mi? Polat Alemdar ise Tilki'nin üst üste gelen hamleleri karşısında bir seçim yapmak zorundadır. Polat, ya Tilki'nin istediği anlaşmayı yapacak ya da sevdiklerini kaybedecek. Durumun ciddiyetinin farkında olan Polat, Tilki'nin riske atamayacağı bir ismi ele geçirir. Ordinaryus'u ele geçiren Polat sevdiklerine karşılık Ordinaryus'u koz olarak kullanacaktır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 257.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar'ın tehdidine aldırış etmeyen Fehmi Kuzuzade bunun bedelini ödemeye başlamıştır. Konseyin önemli isimlerinden Can, Polat Alemdar'ın ilk kurbanı oluyor. Can'ın ölümü konsey üyelerine korku salar ve Fehmi Kuzuzade için Türkiye artık eskisi kadar güvenli bir yer değildir.

Kurtlar Vadisi Pusu 257.bölümün önemli gelişmelerinden biride Tilki'nin hamlesidir. Tilki, Pusat ve Settar Ağa'yı rehin alır. Karşılığında Polat Alemdar'dan istekleri vardır. Polat'ın ise Tilki'ye boyun eğmeye niyeti yoktur.

Diyarbakır'da Kaçak "Polat Alemdar" Sigarası Ele Geçirildi
 

Diyarbakır'da jandarma bir araçta yaptığı aramada, Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı, Necati Şaşmaz'ın fotoğrafının bulunduğu 19 bin 500 adet kaçak sigara ele geçirdi.

Diyarbakır-Elazığ karayolu üzeri Değirmendere mevkiinde jandarma ekiplerinin yaptıkları yol uygulamasında, bir araçta yapılan aramada, Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı, Necati Şaşmaz'ın fotoğrafının bulunduğu 19 bin 500 adet kaçak sigara ele geçirildi.

19 BİN 500 PAKET KAÇAK SİGARA

Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır-Elazığ karayolu üzeri Değirmendere mevkiinde yaptıkları yol kontrolleri sırasında batı illerine giden özel bir araçta yapılan aramada, 19 bin 500 adet kaçak sigara ele geçirdi.

NECATİ ŞAŞMAZ FOTOĞRAFI

Kaçak sigaraların içinde yüzlerce paket, Kurtlar Vadisi dizisi karakteri 'Polat Alemdar'ı hatırlatan 'Murad Alamdar' adıyla hazırlanmış ve üzerinde dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın resminin basıldığı kaçak sigaralar dikkat çekti.

PİYASA DEĞERİ 80 BİN LİRA

Kuzey Irak'ta üretildiği belirtilen ve Arap coğrafyasında da ilgiyle takip edilen Kurtlar Vadisi dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın, Ortadoğu'da bilinen ismiyle "Murad Alemdar" marka yüzlerce paket gümrük kaçağı sigaranın piyasa değerinin 80 bin lira olduğu bildirildi.

SERBEST KALDILAR

Jandarmanın yaptığı yol kontrolü sırasında ele geçirilen gümrük kaçağı sigaralara el konulurken, gözaltına alınan araç sürücüsü M.Ö., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yengesi kötü yakalandı
 

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yengesi kötü yakalandı. Önceki akşam bir alışveriş merkezinde makyajsız haliyle görüntülenen Çiğdem Batur, bu durumdan hiç rahatsız olmadığını söyledi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yengesi kötü yakalandı. Son olarak Bizim Hikaye filminde oynayan Çiğdem Batur, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi.

"HİÇ RAHATSIZ OLMADIM"

Alışverişe çıkan Batur'un makyajsız hali dikkatlerden kaçmadı. Kendisine spor ayakkabı satın alan güzel oyuncu, sonrasında gazeteciler ile ayaküstü sohbet etti. Batur gazetecilere, 'Makyajsız görüntülenmekten hiç rahatsız olmadım' dedi.

Kurtlar Vadisi'inde 12 yılda kaç kişi öldü?

12 yılda neredeyse küçük bir ilçenin nüfusu kadar karakter mevta oldu

Ana karakter Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı bile kılınmış, gazetelere ilan verilmişti. Bu hafta Kurtlar Vadisi'nde ölen karakterleri araştırdık.

36 milyon kişi Pusu’ya düştü

YouTube kanalında Türkiye’nin en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, iki ay içinde 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi 1350 yıl...

12 yıldır ekranların en çok izlenen dizisi olan ve başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ başarısını internette de sürdürüyor. Her perşembe izleyicisiyle Kanal D ekranlarında buluşan dizi, internette Türkiye’nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini açık ara sürdürüyor. Dizinin resmi Youtube kanalında her bölüm ortalama 1,5 milyon izlenme rakamına ulaşıyor. Kanal D’nin kendi internet sitesinden ise diziyi her hafta ortalama 1 milyon kişi izlerken, görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da beğeni topluyor. Dizi Youtube da ayrıca İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da izlenebiliyor.

711 milyon dakika

‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun Youtube kanalında yayınlanan bölümleri 1 Ocak’tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakikaya denk geliyor. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında izleyicilerin diziyi izleme süreleri, toplamda 1350 yıla denk geliyor.

Sosyal medyada da lider

‘Kurtlar Vadisi Pusu’, Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram’da da Türkiye’nin en çok takip edilen dizisi konumunda yer alıyor. Dizinin Facebook’taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. ‘Polat Alemdar’ sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. Dizinin yapım şirketi Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter’da 115 bin, İnstagram’da ise 41 bin kişi takip ediyor.

Kurtlar Vadisi'nde üzen ayrılık

Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan Murat Aydın'da diziden ayrıldığını açıkladı.

Sezon başında Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav (Kara) gibi oyuncuların ardından, Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan başarılı oyuncu Murat Aydın'da diziden ayrıldığını açıkladı. 

Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenen Aydın, basın mensuplarının "çekimler nasıl gidiyor? Çatışma sahnelerinde zorluk çekiyor musunuz?" sorularına, "ölüm sahnemi çekeceğiz, ölmek zor mu kolay mı göreceğiz" şeklinde cevap verdi. 

Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kız çocuğu olan Murat Aydın, diziden neden ayrıldığıyla ilgili gelen soruları ise, "kısmet, Vadi'de oynayan her canlı bir gün ölümü tadacak" şeklinde esprili yanıt vererek geçiştirdi.

 

MEMATİ
Çakır'ın, Polat Alemdar'ın can dostu. Gürkan Uygun'un oynadığı Memati, tam saadete kavuşacağı anda ölenler kervanına eklendi. Düğününde Polat'la karşılıklı oynarken vuruldu, can dostunun kollarında canını verdi.

İSKENDER BÜYÜK
Buyurun bir baş belası daha.. Polat'a neler çektirdi neler.. Onun dönemindeki aksiyon, entrikalar hiçbir dönem yaşanmadı Kurtlar Vadisi'nde… Ama hızlı koştu, çabuk yoruldu ve öldürülerek diziye veda etti. Musa Uzunlar, bir daha aynı popülerliği yakalayamadı.

ELİF EYLÜL
“Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım..” O zamanlar dillerden düşmüyordu Polat'ın Elif'e söylediği bu söz. Önce Ali'ye sonra ise yine aynı kişi olan Polat'a aşık oldu ama Özgü Namal'ın sonu da değişmedi... 

ABDÜLHEY
Dizinin demirbaşlarından Abdülhey de sonunda pes etti. Kenan Çoban'ın 11 yıl boyunca canlandırdığı Abdülhey, 229. bölümde Mr. Key tarafından KGT'ye bırakılan bombanın patlaması sonucu öldü.

SEYFO DAYI
Güllü Erhan'ın tatlı belasıydı. Zaman içinde herkesin sevgilisi haline geldi. Ölümü bir sokak çatışmasında yediği kurşunla oldu. Nihat Nikerel, diziden 60 bölüm sonra, bu dünyadan ise 2009'da ayrıldı.

ŞEREF ZAZAOĞLU
Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Şeref Zazaoğlu, kap-kaç baronu gibi bir şeydi. Her taşın altından o ve adamları çıkıyordu. Raconları, kendine has konuşma tarzıyla tam bir fenomen oldu yine de ölümden kurtulamadı.

MURO
Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden... Terör örgütünün şehir temsilcisiydi ancak zamanla Polat Alemdar'a yakınlaştı. Mustafa Üstündağ, kötü adam olarak girdiği diziden iyi adam olarak ayrıldı.

HALO AĞA
Sönmez Atasoy ya da dizideki ismiyle Halil İbrahim Kapar. Polat Alemdar'a yol arkadaşlığı yaptı aylarca. Birlikte çıktıkları memleketi kurtarma yolunda kalbine yenik düştü gerçek hayatta olduğu gibi...

LAZ ZİYA
İstemi Betil... Nam-ı diğer Laz Ziya. Vadinin efsane karakteri, mafyanın ağa babasıydı. Polat Alemdar'ın Baron'ları imha ettiği dönemde diziye esrarengiz bir şekilde öldürülerek veda etti. Betil, 2011'de gerçekten aramızdan ayrıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR
Dizinin efsane ismi Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, sert görünümlü ama vicdanlı bir mafya babasıydı. Ölümü tüm ülkeyi derinden sarsmıştı. Adına gazetelere ölüm ilanları verildi, gıyabında cenaze namazları kılındı.

ÖMER BABA
11 yıldır istikrarla Ömer Baba karakterini oynayan usta oyuncu Emin Olcay'ın vedası Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine ekran başında hüzünlü anlar yaşattı. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken hayata veda eden Ömer Baba, izleyicilerini hüzne boğdu. Polat'ın, Ömer Baba'nın öldüğünü anlayıp namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü an unutulmaz sahnelerden biri oldu. 

AKILDA KALAN ÖLÜLER!
-Yüksel Arıcı-Pala
-Zafer Ergin-Mehmet Karahanlı
-Can Gürzap-Davut Tataroğlu          
-Şahin Çelik-Haşim Ağa         
-Selçuk Yöntem - Aslanbey
-Tarkan Tüzmen-Alper     
-Osman Soykut-Aron Feller         
-Ümit Acar-Ersoy Ulubey     
-Ercan Eker-Barış
-Hüseyin Avni Danyal-Yalçın Bulut
-Hatice Şendil-Ebru Duru Alemdar       
-Zafer Algöz-Yalçın Yıldız
-Şefik Onatoğlu-Çeto 
-Didem Taslan-Gamze 
-Ragıp Savaş-Fuat Tamer Tataroğlu  
-Kerem Fırtına-Eren Eylül
-Nefise Karatay-Ahu Toros 
-Tamer Yiğit-Ali Selçuk Toros
-Atilla Engin-Vural Seçkin      
-Erdem Ergüney-Deli Hikmet
-Hakan Boyav-Kara
-Kuzey Vargın-Aksaçlı (Türkiye)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri