Star TV izle, Paramparça son 26.bölüm

Paramparça 26.son bölüm Star TV ekranlarında yine soluk kesti. Paramparça sevilen dizinin yeni 26.bölümde neler yaşandı?

Star TV izle, Paramparça son 26.bölüm
Star TV izle, Paramparça son 26.bölüm
GİRİŞ 27.05.2015 09:30 GÜNCELLEME 27.05.2015 09:30

Paramparça dizisi yeni 26.bölüm fragmanı. Star Tv ekranlarında her bölümü soluksuz izlenen Paramparça süper bir bölümü geride bıraktı. Yeni bölümde yaşanan önemli gelişmelerin ardından yeni 26.bölüm fragmanı sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle olacak. Paramparça dizisinin ilk görüntüleri yayına girdiği andan itibaren haber7.com'da

Paramparça 26.son bölüm izlemek için tıklayın

Paramparça 26.bölümde neler oldu?

Hazal’ı kullanarak Cihan ve Gülseren’e oynadığı oyun ortaya çıkan ve kalp krizi geçiren Rahmi Bey en büyük zararı kendine verir. Cihan’ın bu oyunda ‘suç ortağı’ olarak gördüğü Dilara kendini temize çıkarmak ister ve Rahmi Bey’e hiç beklemediği bir darbe indirir. 

Herkesin merakla beklediği, Cansu’nun velayet davasının günü gelir. Davanın çok kolay geçeceğini düşünen ve rahat davranan Cihan ile Dilara’yı mahkemede büyük bir şok beklemektedir. Özkan’ın avukatı Candan’ın hakime söyledikleri bir anda davanın seyrini değiştirir. Cihan, kızı Cansu ve sevdiği kadın Gülseren arasında çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Üstelik bu seçim, Hazal’ı da çok yakından ilgilendirmektedir.

Paramparça 25.bölümde neler oldu?

Cansu’yu geri kazanabilmek için her yolu deneyen Özkan çaresizlikle yanlış bir adım daha atar. Özkan’dan bir türlü yakasını kurtaramayan Gülseren cephesinde ise isimsiz çiçek, sessiz telefon gibi tuhaf durumlar olmaktadır. Bunlara şahit olan Cihan’ın canı sıkılır. Cihan, Gülseren’den şüphelenip şüphelenmemek konusunda tereddütte kalır. 

Yalıda ise işler iyice karışıktır. Hazal artık Rahmi Bey’i tehdit edemeyeceğini çok acı bir şekilde anlar. Bu kez tehdit sırası Rahmi Bey’dedir. Rahmi Bey’in, Hazal’ı yapmaya zorladığı şey ise akıllara durgunluk verecek kadar tehlikelidir. Ancak Rahmi Bey’in kalbi kendi entrikalarına daha fazla dayanamaz.

Paramparça 24.bölümde neler oldu?

Hazal'ın evdeki hareketlerinden rahatsız olan hizmetçi isyan bayrağını diker ve işi bırakır.

Paramparça yeni bölümde Gülseren ve Cansu'nun bulunduğu mekanı basan serseriler Özkan tarafından savuşturulur. Ancak Gülseren bu işin altında başka işler olduğunu düşünür. Çünkü Özkan Gürpınar'ın para için yapmayacağı şey yoktur.

Paramparça 23. bölümde neler oldu?

Dilara, Hazal’ın okulda yaptıklarının üzerine bir de Rahmi Bey’in, at çiftliğini yakanın Hazal olduğunu söylemesiyle öfkeden deliye döner. Hazal’ı yalıdan göndermek konusunda artık hiçbir tereddütü kalmayan Dilara tam bu sırada kazayı öğrenir. 

Kaza alanında ise gerçek bir can pazarı yaşanmaktadır. Gülseren taksiden sağ çıkmayı başarır ama Hazal için umut pek yok gibidir. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirir. Her şey öyle risklidir ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildir. Cihan ise tüm olanlardan habersiz, yurtdışında iş seyahatindedir. 

Saatler ilerledikçe Hazal adına çok zor bir karar alınması gerekir. Dilara ile Gülseren arasındaki fark burada iyice belirginleşir çünkü birbirlerinin tam aksi yönünde davranırlar. İki anne, bu kez son derece hayati bir kararla karşı karşıyadır… 

Paramparça 22. bölümde neler oldu?

 

Aşık olduğu kız arkadaşı Müge’yi yalıya getiren ve onunla baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlayan Ozan, Müge’nin gizlice içkisine attığı ilaçla kendinden geçer. Ozan’ı bulan dedesi Rahmi Bey ona kötü haberi verir: Müge yalıyı soyup kaçmıştır.   

Tuzağına düştüğü Alev’in yalanını ortaya çıkarmak için her yolu deneyen Cihan, Gülseren’in kendisine inanmaması karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gülseren’e duygusal bir konuşma yapan Cihan, “Sevmek, teslim olmaktır” sözleriyle adeta bir aşk dersi verir. 

Öte yandan Candan, Özkan’ın aklına girmiş ve Cansu’ya soyadını vermek konusunda onu ikna etmiştir. Hazal ile Rahmi Bey’in derdi bambaşkadır. Onlar ortak sırları yüzünden birbirlerini idare etmek zorunda kalmıştır fakat gelişen olaylar bu çıkar ortaklığını bozar. 

Okul çıkışına Hazal’ı görmeye giden Gülseren, Hazal tarafından terslenir ama pes etmez. Birlikte taksiye binerler. Hiç planda olmayan bu yolculuk ikisini de bir bilinmeze doğru götürür.

Paramparça 21. bölümde neler oldu?

Rahmi Bey’in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında Alev adlı kadınla görüntülenen Cihan, Gülseren’e gerçekleri anlatmaya çalışır. Gülseren’in ise Cihan’a inanmamak için bambaşka sebepleri vardır. Cihan ilk kez Gülseren ile bu kadar açık konuşur: “Sen benim hayatımdaki kadınsın…”

Tüm bu olup bitenlerden müthiş keyif alan ve Gülseren’i Cihan’dan uzaklaştırdığını düşünen Dilara, olayları konuşmak için gittiği Candan’ın evinde öyle birini görür ki artık sözün bittiği yerdedir! Dilara ve Candan arasında yaşananlar, Candan’ın hiç görmediğimiz bir yüzünün ortaya çıkmasına sebep olur. Ozan ise Müge ile yaşadığı aşkın kendisine nelere mal olacağından habersizken, Rahmi Bey ile Hazal ellerinde birbirleri için bulunan kozlardan ötürü mecburen barış yapmak zorunda kalmıştır.

Paramparça 20. bölümde neler oldu?

Cansu’nun başarısını kıskanan Hazal, davetin verildiği kulübe gizlice gelerek yangın çıkarır. Hazal'ı o gece çiftlikte gören gülseren ne yapacağını bilemez. Hazal ise çok hazin bir şekilde biten bu gecede hem kendisine hem de etrafına büyük zarar vermiştir. Cansu'nın atı Anber artık yarışlara katılamayacaktır. Cansu bu durumun üstesinden gelmeye çalışsada yıkılmıştır. Cihan canından çok sevdiği kızını bir an olsun yalnız bırakmaz ve onu teselli etmeye çalışır. Hazal çıkan yangından ağır bir şekilde yaralanmıştır. Bileğinde oluşan yanık yarasını kimseye götermeden tedavi etmeye çalışır. 

Gülseren olan bitenden sonra Hazal'a ulaşmaya çalışır. Hazal'a ulaşamayan Gülseren soluğu okulun önünde alır ve ona sorar "Yangını sen mi çakardın?"  baskı karşısında çılgına dönen Hazal sonuna kadar inkar eder. Ama bileğinde oluşan yara ve çöpe attığı ceketi onu ele verir. Cihan çıkan yangının kundaklama olduğunu öğrenir ve direk Özkan yapmıştır diye düşünür. Cihan'dan bunu öğrenen Cansu çılgına döner. Gülseren olayın gerçek yüzünü Cihan'a anlatır. Cihan ve Gülseren ne yapacaklarını şaşırır...

Cihan’ın yanındaki kadın kim?

Dilara parti gecesi kulübe birlikte gelen Cihan ve Gülseren'e olan kızgınlığı giderek artar. İkisine olan öfkesi karşısında deliye döenen Dilara'ya en büyük destek yine Rahmi Bey'den gelir. Rahmi şeytani planlarını devereye koymaya hazırlanır. Cihan’ı Gülseren’den soğutamayacağını anlayan Rahmi Bey taktik değiştirir. Bu defa hedef, Gülseren’i Cihan’dan koparmaktır. Cihan eski bir tanıdığına yardım etmeye çalışırken, aslında Rahmi Bey’in planladığı tuzağa düşer. Planın uygulandığı saatlerde Gülseren ile görüşen Cihan bu işin içinden nasıl çıkacaktır. Gülseren, Cihan'a oynanan bu oyuna inanacak mı?

Alper köşeye sıkışıyor

Cansu'nun partisinde Gülseren'in çok şık bir elbise ile Cihan'la birlikte partiye gelmesi Dilara'nın çevresindekilere dedikodu kapısını açar. Dedikoduların başını ise Alper'in eşi Solmaz yapıyor. Gittiği bir butikte Dilara'yı fark etmeyen Solmaz olur olmaz konuşmaya başlar. Bu densizliği kendi kulağıyla duyan Dilara bunu fırsat bilier ve Aper'in ipini çeker. Cihan’ın ‘şirketlerden ayrılma’ tehdidi karşısında harekete geçen Dilara, Alper’e verdiği vekaleti iptal eder. Karşı saldırıya geçen Alper, Rahmi Bey’in elindeki yeni kozu görünce pes eder ve tüm bu olanlardan sorumlu tuttuğu eşi Solmaz’ı evden atar. 

Özkan'a büyük şok

Gülseren ile boşnama celpleri eline ulaşan Özkan şoka girmiştir. Boşanmaya rağmen Gülseren'den vazgeçmeye niyeti yoktur.


Paramparça'da o sahne için ne kadar harcandı?
 

Star TV'de ekrana gelen "Paramparça" dizisinin yarın akşam ekrana gelecek olan yeni bölümündeki kaza sahnesi için 350 bin TL harcandı.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Paramparça'nın sezon finaline doğru heyecan giderek artıyor.
 

5 DAKİKALIK SAHNE 350 BİN TL'YE MAL OLDU
 

Star'da yayımlanan Paramparça dizisi için paraya kıyıldı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın oynadığı star TV'deki "Paramparça"nın yarın akşam ekrana gelecek olan bölümündeki 5 dakikalık kaza sahnesi için 350 bin TL harcandı.

'Paramparça' Muhteşem Yüzyıl'ın rekorunu kırdı!

Star TV'de başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın rol aldığı 'Paramparça' dizisinin ilk 13 bölümü Ortadoğu'da 22 ülkeye yayın yapan Dubai TV'ye 500 bin doların üstünde bir rakama satıldı.

Star TV'nin popüler dizisi yurtdışına satılan en pahalı dizi oldu. Star TV'nin yapımcılığını Endemol Türkiye 'nin yaptığı, başrollerinde de Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın rol aldığı 'Paramparça' dizisinin ilk 13 bölümü Ortadoğu ’da 22 ülkeye yayın yapan Dubai TV'ye 500 bin doların üstünde bir rakama satıldı.
 
Türk dizileri yurtdışına genelde 200-300 bin dolar arasında satılırken 'Paramparça', yurtdışına satılan en pahalı dizi oldu. 

PARAMPARÇA DİZİSİNİN KONUSU VE KARAKTERLERİ

Paramparça dizisi sıradışı konusu ile yayınlanmdığı ilk günden bu yana ekranlarda zirveden ayrılmıyor. Sürükleyici dizinin konusu hakkında bilgi verecek olursak 15 yıl önce tesadüfen aynı hastanede doğum yapan Dilara ve Gülseren birer kız çocukları dünyaya getirirler. Farklı ekonomik imkanlara sahip olan ailerin çocukları doğumdan sonra hastanede karışır. Cihan ve Dilara çiftine Gülseren'in kızı, Gülseren'e ise Cihan ve Dilara'nın kızları veriliyor.15 yıl boyunca birbir kızlarını büyüten aileler durumdan habersizdir. İsimleri Cansu ve Hazal olan kızlar 15 yaşına gelmiştir. Daha sonra Cansu'nun beklenmedik bir trafik kazası geçirmesi ile hastanede Dilara ve Cihan gerçeği öğrenir. Olayları öğrenen aile gerçek kızlarını bulmak için bu işin peşine düşerler. Öte yandan da 15 yıldır kızları diye büyüttükleri Cansu'dan vazgeçme niyetleri yoktur... Ailelerin ve çocukların daha sonra birbirlerini bulmaları ve iki aile arasında ki uçurumsal maddiyat farkı, kızlarının sahip oldukları maddi ve manevi koşullar, ailelerin çıkmazları..başlarına gelen karışık ve yaşanması zor olan bu durum...

Ve tabi dizinin konusunun orjinalliği başarının çıtasını yükseltirken, dizinin sağlam oyuncu kadrosu da gösterdiği üstün yeteneklerle dizinin başarısında olmazsa olmaz... 

Senaryosunu Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi popüler dizilerin senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Paramparça dizisinin yönetmenliğini Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan yapıyor.

DİZİNİN KAREKTERLERİ
 
Gülseren

Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı 32 yaşındaki Gülseren karakteri, eşi Almanya’ya gittiğinden bu yana görümcesi Keriman ve kızı Hazal ile birlikte yaşıyor. Az bir maaşla perdeci, pastane gibi yerlerde çalışıp evin geçimini sağlıyor. Onurlu, çalışkan bir kadın olan Gülseren, bazı olaylar üzerine tanıştığı Cihan’a istemeden aşık olur. Bir yanda uzun zaman önce rafa kaldırdığı duyguları diğer yanda kızıyla ilgili ortaya çıkan zorlu durum arasında kalır.
 
Cihan

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı 41 yaşındaki Cihan karakteri sağduyulu, dürüst ve başarılı bir iş adamı. Eşi Dilara, oğlu Ozan ve kızı Cansu ile bir yalıda yaşıyorlar. Hizmet sektöründe restoran ve kafe zincirleri var. Uzun zaman önce bitirmeyi denediği evliliğini tekrar bitirmek isterken tanıştığı Gülseren’de eşinde bulamadığı içtenliği ve sahiciliği görüp ona aşık olur. Cihan duyguları, evliliği ve çok sevdiği “kızı” arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak.
 
Dilara

Ebru Özkan’ın hayat verdiği Dilara karakteri Cihan’ın eşi. Güzel bakımlı ve sosyal bir kadın olan Dilara  aynı zamanda aileden gelen sermaye ile Cihan’ın sahibi olduğu şirketlerin de ortağı. Ancak Dilara pek işlerle ilgilenmiyor, Kimsesiz Çocuklara Toplumsal Destek Vakfı’nda başkan olmak en çok ilgilendiği konu. Şefkatli ve özverili bir anne olmaktan çok ait olduğu cemiyetin takdir ettiği bir kadın olmaya önem veriyor.
 
Cansu

Leyla Tanlar’ın canlandırdığı Cansu karakteri Cihan ve Dilara çiftinin 15 yaşındaki kızları. Cansu, derslerinde ve binicilikte oldukça başarılı. Sıcak, dürüst ve iyi bir genç kız. Annesinin mesafeli oluşu ve onun başarı hırsından dolayı babası ile daha arası daha iyi. En büyük destekçisi abisi Ozan.
 
Hazal

Alinaz Boz’un canlandırdığı Hazal karakteri, Gülseren’in 15 yaşındaki kızı. Babasının Almanya’da gurbette çalıştığı için kendileriyle ilgilenmemesi yüzünden babasız büyümüş. Maddi sıkıntı içinde olmalarına rağmen lükse ve statüye çok düşkün. Bu uğurda annesine yalan söylemekten de çekinmiyor.
 
Ozan

Burak Tozkoparan’ın canlandırdığı Ozan karakteri 17 yaşında bir öğrenci. Ergenlik döneminde olduğundan bir asabi ve babası ile araları pek iyi değil. Ancak kardeşi Cansu ile arası çok iyi.
 
Alper

Cemal Hünal’ın canlandırdığı Alper karakteri, Cihan ile aynı yaşlarda ve Cihan’ın küçük ortağı. Hırslı ve kifayetsiz bir adam olan Cemal, aileden zengin ancak zamanla servetini epey bir yemiş. Aslında küçük ölçekli bir işadamı ancak Cihan sayesinde daha büyük oynamak istiyor. Bu amacı için Cihan’ın kuyusunu kazmaktan çekinmeyen Cemal, karısı Solmaz’la ortak çıkarları açısından uyum içinde.
 
Solmaz

Güneş Emir’in hayat verdiği Solmaz karakteri, Alper’in eşi ve Dilara’nın en yakın arkadaşı. Cihan ve Dilara’nın arasını açmak için gizliden iş çevirmekten çekinmiyor. Dar gelirli bir aileden geliyor ve Aileden zengin Alper ile evlenerek jet sosyeteye dahil olmuş. Zamanla Alper’in aile serveti eridiği için Cihan’la büyük bir iş ortaklığının onların tek çıkış yolu olduğunu düşünüyor.
 
Keriman

Nursel Köse’nin canlandırdığı Keriman karakteri, Gülseren’in görümcesi. Kendisine ve kardeşi Özkan’a aileden kalan evde Gülseren ile birlikte yaşıyor. Kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük, çevirmeyeceği entrika yok.
 
Rahmi

Cihan Canova’nın canlandırdığı Rahmi karakteri Cihan’ın babası. Evlilik ve babalık konusunda başarısız olmakla kalmayıp iş hayatında da başarısız bir adamdır. İstanbul’da yaşadığı başarısızlıklardan sonra Rusya’ya gitmiştir.  Oradan da bir sürü borcu arkasında bırakarak Cihan’ın hayatına tekrar girer. Gelini Dilara ve Alper ile iş birliği içine girerek oğlunun arkasından iş çevirmekten çekinmez.
 
Özkan

Tolga Tekin’in canlandırdığı Özkan karakteri Gülseren’in lise son sınıfta kaçarak evlendiği havai, sorumsuz ve çapkın eşi. Kolay yoldan PARA KAZANMAderdinde olan Özkan, uzun süre hiçbir işte tutunamıyor. Hazal beş yaşındayken gittiği Almanya’da başka biriyle birlikte olup kanunsuz işler yaparak hapse girmiştir. Gülseren ve Hazal ile hiç görüşmediği gibi kızı için gönderdiği ufak tefek paraları da kardeşi Keriman biriktirmektedir. Gülseren bir süreden beri onu boşamak istemekte ancak Özkan bulunamadığı için yasal engellerden dolayı boşanamamaktadır.

PARAMPARÇA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Beyaz Gelincik, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Hanımeli Sokağı gibi Türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan Türk dizi oyuncusu. Konservatuar çıkışlı bir oyuncu olan Petekkaya, 1993 yılından bu yana Devlet Tiyatroları’nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaktadır.

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde, Diyarbakır’da dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğunun büyük bir kısmını İstanbul’da geçiren Petekkaya, Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi’nde ilk ve orta dereceli öğrenimi tamamlamasının ardından 1989 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.
 
1993 yılında Devlet Tiyatroları’nda kadrolu sanatçı olarak çalışmaya başlayan Petekkaya, 1994 yılında, kamera şakası programları ile tv dünyasına adım attı. 1998 yılında Güzel Günler ve Aynalı Tahir, 2001 yılında ise Aşkına Eşkiya dizilerinde rol alan oyuncu, 2003 yılında rol aldığı Serseri dizisiyle beraber artık ekranların tanınmış yüzleri arasına girmişti.
 
2005 yılında ilk büyük rolünü Beyaz Gelincik dizisiyle elde eden Petekkaya, aynı yıl rol aldığı Köpek adlı dizide canlandırdığı Yılmaz karakteri ile Beyaz İnci Televizyon Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterildi.
 
Erkan Petekkaya, 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı, Serdar Akar yönetmenliğinde çekilen, ve Yavuz Bingöl ile Beren Saat’in başrolünde rol aldığı “Gecenin Kanatları” adlı filmde rol alarak ilk beyazperde deneyimini yaşadı. Aynı yıl televizyon kariyeri açısından da verimli bir dönem geçiren Petekkaya, Bahar Dalları, Hanımın Çiftliği ve Sonbahar dizilerinde rol aldı.
 
Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dönem dizisinde Ali Kaptan karakterini canlandırdı. 2010 – 2013 tarihleri arasında yayınlanan ve İsmini Erkin Koray'ın unutulmaz parçasından alan dizinin senaryosunu Coşkun Irmak'ın yazdı. Oyuncuları ise Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Mine Tugay, Meral Çetinkaya, Emir Berke Zincidi gibi isimlerdir.
 
Erkan Petekkaya’nın İstanbul'da işlettiği "MestET" adında bir kasap dükkanı vardır.
 
2012 - 2014 yılları arasında yönetmenliğini Aydın Bulut ‘un yaptığı “Dila Hanım” adlı dizide başrolde olmak üzere Hatice Şendil, Mahir Günşiray, Hülya Darcan, Necip Memili, Yonca Cevher ile birlikte oynadı.
 
2014 yılında “Paramparça” adlı dizide başrolü Nurgül Yeşilçay ile paylaştı.
 
Erkan Petekkaya, 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi. Cem Cano (d.2004) adında bir oğlu vardır.


NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR?

26.Mart.1976 da İzmir’de doğmuş olmasına rağmen babası afyon yazdırmış. İlkokul ile ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Lise döneminde bir süre izcilik yaptı. 2001′de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.
 
Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman’la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz’un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat’ta Özcan Deniz’le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005de 12. Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005′te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi.
 
Nurgül Yeşilçay, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Özcan Deniz, Selda Alkor, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Bahar Karadağ” rolüyle ismini duyurdu.
 
2004′te Anlat İstanbul filminde Saliha karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda ATV’de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık’la başrolü paylaştı. 2006 da Cem Özer’le “Sen Olmasaydın” adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılı Eylül ayında Fatih Akın’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği “Yaşamın Kıyısında” isimli filmde rol aldı. Bu filmde Ayten Öztürk adlı türk kızını büyük başarıyla canlandırdı, film 2007′de 60.Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışmaya hak kazandı ardından “En iyi Senaryo” ödülünü kazandığı açıklandı.
 
2007′de Ezo Gelin adlı tv dizisinde Ezo Gelin’i canlandırdı. Ortadoğu’nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31.Uluslararası Kahire Film Festivali’nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg’in yaptığı ana jüride yer aldı.2007′da Barış Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı Adem’in Trenleri filminde Hacer rolünde kusursuz bir performans sergiledi.Bu filmdeki oyunuyla 13.Sadri Alışık Oyuncu ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.
 
Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü iki ayrı filmde, birbirinden çok farklı iki rolde birden etkili olmayı ve doğal kalmayı başarması nedeniyle Yaşamın Kıyısında (Ayten) ve Adem’in Trenleri’nin oyuncusu (Hacer) olarak kazandı. 5-20 Nisan 2008 de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Semin Kaplanoğlu’nun juri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jurisinde yer aldı.
 
Ocak 2010'da yayına başlayan "Aşk Ve Ceza" isimli dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaştı. 2011'de Show TV'de yayınlanan “Sensiz Olma”z adlı dizinin başrolünde yer aldı.
 
Evlilikleri : Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlendi. 22 Mayıs 2005′te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi. 24 aralık 2010 da Cem Özer'den boşandı.
 
2014 yılında başrollerini Erkan Petekkaya ile paylaştığı "Paramparça" adlı dizide Nursel Köse, Ebru Özkan, Cemal Hünal ile birlikte oynadı.

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandıran Ebru Özkan 18 Kasım 1978 yılında Ankara da doğmuştur. İlköğretim ve Lise eğitimlerini Ankara da tamamlayan başarılı oyuncu Ebru Özkan Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezun olarak tamamlamıştır. Bu güne kadar bir çok dizide rol alan Ebru Özkan ilk oyunculuk kariyerine 2006 yılında Kabuslar Evi Bir Kış Masalı isimli sinema filminde Melisa karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır.
 
Bu filmden sonra Çınar Ağacı, Gözyaşı Çetesi, Kara İnci gibi dizilerde de rol alan Ebru Özkan asıl kendini tanıttığı ve herkesin tanımasına sebep olduğu dizi ise 2009 yılında yayınlanmaya başlayan Hanımın Çiftliği isimli dizi olmuştur. Halide karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ebru Özkan iki sezon bu dizide oynamıştır. Daha sonra Anneler ve Kızları isimli dizide Defne rolünde oynamıştır.
 
Karanlıklar Çiçeği isimli Azerbaycan ve Türkiye asıllı oyuncuların rol aldığı dizide bir rol üstlenmiştir. Hayatımın Rolü isimli dizide ise Eda karakterini canlandıran güzel oyuncu son olarak FoxTv de yayınlanan Not Defteri isimli dizide Suna karakteri ile ekranlardaydı. Ebru Özkan şimdilerde ise Star tv de yayınlanan Paramparça dizisinde rol almaktadır.

NURSEL KÖSE KİMDİR?

1970 yılında Malatya’da doğmuştur. 17 yaşında iken 1988 yılında üniversite eğitimi için Almanya`ya yerleşti. Köln Üniversitesi`nde Mimarlık okudu. Mezun olduktan sonra kısa bir süre mesleğini yaptı.

Daha sonra psikoterapist olan arkadaşı Serpil Pak ile 1992 yılında Almanya'da "Yerkozmetikçileri" -Die Bodenkosmetikerinnen adlı ve Almanya'da ilk olan yabancı kadın kabare gurubunu kurdu. Bu kabare ile Berlin`de büyük başarı yakaladı, kabarenin yıldızı olarak tanındı. Bunun dışında radyo tiyatroları ve şiirler yazdı. Hem Alman hem de Türk dizi ve filmlerinde oynadı. 1992 yılından beri stand-up yapmaktadır. 1992-2007 yılları arasında kurduğu bu tiyatro ile tüm Almanya'ya ve Almanca konuşulan ülkelere turneler yaptı.
 
Nursel Köse, Almanya’da aktör, komedyen, yazar, şair ve radyo tiyatrosu yazarı olarak çalıştı. Yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak tiyatrolarını kurdu ve oyun koydu ve oynadı. Ayrıca birçok gençlik, çocuk ve Almanya'da kadın tiyatro projelerinde yönetimi devraldı.
 
2007 yapımı “Yaşamın Kıyısında” filmiyle adını tüm dünyaya duyurdu. Senaryosunu Fatih Akın’ın yazdığı “Yaşamın Kıyısında” adlı filmde Nurgül Yeşilçay, Baki Davrak, Patrycia Ziolkowska, Nursel Köse, Tuncel Kurtiz, Hanna Schygulla ile birlikte oynarken En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 2007 Münster Film Festivali`nde jüride yer aldı ve onur konuğu oldu. San Franciso`da yapılan Berlin Beyond Film Festivali`nde onur konuğu oldu.
 
2009 sezonunda Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM)İstanbul da " Bahçemdeki Ayı " adlı oyunda başrol oynadı.
 
2009 yılında Cemal Hünal, Fırat Çelik ve Duygu Yetiş`in başrollerini paylaştığı “Kış Masalı” adlı dizide Dilber karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.
 
2012 yılında “Kötü Yol” adlı dizide Cansel Elçin, Şükran Ovalı, İlker Aksum, Ezgi Mola, Ayşenil Şamlıoğlu, Ali Erkazan, Nilüfer Açıkalın ile beraber oynadı.
 
Nursel Köse 2013 yılında " ENKAZ" adlı kısa filmi yazdı ve yönetti.
 
2014 yılında başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça” adlı dizide Ebru Özkan, Cemal Hünal ile birlikte oynadı.
 

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de doğmuştur. Çocukluğu Maçka’da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği bir apartmanda geçti, Cemal Hünal Apartmanı’nda. Kerem adında bir erkek kardeşi var. Babası eki sanayicilerden Atilla Hünal’dır. Annesinin adı Vicki Hünal.
 
İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesi‘nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School’a gönderildi. Ardından Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Üniversite hayatı boyunca da mutfaklarda çalıştı. Bulaşıkçılık, aşçılık, barmenlik yaptı. En son Los Angeles’da senaryo analistliği yaptı.
 
2007 yılında “Ulak” filmi ile başladığı sinema kariyerinde, 2008 yılında çekilen “Issız Adam” filmiyle tanındı. 2007, 2009 yılları arasında Antakya’da çekilen “Asi” dizisinde oynadı. Antakya’da atları köpekleri olan bir köy evi var.
 
Nişantaşı’nda “Zazie”adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında “Port Sedef” adıyla bir beach club tarzında işletmesi var.
 
Daha önce Los Angelesyaşındayken evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanmış .
 
Cemal Hünal, Lale Cangal ile 18 Eylül 2011 tarihinde evlendi.
 

CİHAN CANOVA KİMDİR?  

28 Haziran 1955 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Tiyatro yönetmeni Mahir Canova babasıdır. Ceylan adında ablası vardır. Annesi Gündüz Sencer babasından boşandıktan sonra 1963 yılında Kartal Tibet ile evlenmiştir. Kanat Tibet (d. 11 Mart 1964) ve Kumru Tibet (d. 23 Nisan 1973) adında bir kız kardeşi var. İlkokulu bitirdikten sonra 1966 yılında ortaokul kısmından itibaren yatılı olarak okuduğu Ankara TED Ankara Koleji’nden 1973 yılında mezun oldu. 1973 yılında puanı Ankara Üniversitesi İktisatı tuttuğu için oraya yazıldı iki ay sonra okulu bıraktı.

1974 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde okumaya başladı. Aynı yıl çekilen Yılmaz Güney'in “Arkadaş” filminde sinema hayatına başladı.
 
1978 yılında Konservatuvarın Tiyatro bölümünden mezun olarak İstanbul Devlet Tiyatrolarında çalışmaya başladı.
 
1981 yılının Eylül ayında Burdur’da 4 aylık kısa dönem askerlik yaptı.
 
Tiyatro oyunculuğunun yanında tiyatro oyunları da yazmakta, yönetmekte, sinema ve dizi filmlerde oynamaktadır.
 
Civan Canova, 10 Haziran 1998 tarihinde tiyatro ve sinema sanatçısı Açelya Akkoyun ile evlendi. 5 Haziran 2002 tarihinde boşandı.
 
2014 yılında Tomris Giritlioğlu’nun hazırladığı başrollerini Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Devrim Evin ve Cemal Hünal’ın paylaştığı “Her Sevda Bir Veda” adlı dizide Burhan karakterini canlandırdı.

BURAK TOZKOPARAN KİMDİR?

Pervane adlı müzik grubunun mensubu olan Burak Tozkoparan, aynı zamanda oyunculuk dünyasına da ilk adımını atmıştır. Bateristlik yapan Burak Tozkoparan, Olcayto Ahmet Tüysüz'ün grubunda çalmaktadır. Özel bir üniversitede Sinema ve Televizyon bölümü okuyan Burak Tozkoparan, 21 yaşındadır.
 
Star TV'de yayınlanacak olan Paramparça dizisi Burak Tozkoparan'ın ilk oyunculuk deneyimi olacaktır. Dizide Cihan'ın oğlu Ozan rolünde karşımıza çıkacaktır. Ozan, 18 yaşında genç bir erkektir. Kız kardeşine oranla annesi tarafından daha çok sevilmektedir. Babasıyla da arası çok iyidir.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. 1,73 boyunda ve 50 kilo ağırlığında olan Alina Boz seyirci karşısına ilk defa Paramparça dizisinde Hazal karakterini canlandırarak çıkmaktadır.
 
Alina Boz ünlü şarkıcı Murat Boz ile aynı soyadı taşıdığından dolayı birçok kişi Alina Boz ile Murat Boz akraba mı sorusunu sormaktadır. Bu konuyu bizlerde merak ettiğimizden araştırdık ancak ünlü şarkıcı Murat Boz ile akrabalığına dair bir bilgiye ulaşamadık.
 
Kumral ve yeşil gözlü olan oyuncu mesleki başarısını kanıtlamış olmasının yanın da güzel yüzü ve fiziği ile de dikkat çeken bir isimdir. Çizgisini bozmaması durumunda bu ismin uzun süre başarılı projelerde yer alacağı aşikardır.

LEYLA TANLAR KİMDİR?

Leyla Tanlar 13 Aralık 1997 tarihinde doğmuş olup oyunculuk alanında faaliyet göstermektedir. İlk defa Paramparça dizisi ile tanıdığımız Leyla Tanlar, ilgili dize yer alan Cihan karakterinin biricik kızını canlandırmaktadır.

Paramparça dizisinin en ön plana çıkan isimlerinden birisi olmasından dolayı yakın mercek altına alınan oyuncu kendisini kanıtlamayı başardı ve Türk halkının sevdiği isimlerden birisi haline geldi. Yer aldığı projelerin izlenme oranını arttırmasından dolayı dizi yapımcılarının en çok çalışmak istediği isimlerden birisi haline gelmiştir.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı