Esenler'de sünnet şöleni coşkusu

Esenler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni, bu sene de coşkuyla gerçekleştirildi.

Esenler'de sünnet şöleni coşkusu
Esenler'de sünnet şöleni coşkusu
GİRİŞ 29.05.2015 11:56 GÜNCELLEME 29.05.2015 11:56

Şölende sünnet olacak çocukları ve ailelerini tebrik eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bugüne kadar 8 bin 600 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi.

Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve önümüzdeki günlerden itibaren sünnet olmaya başlayacak yaklaşık bin 100 çocuğun sünnet kıyafetlerinin dağıtıldığı Sünnet Şöleni, Dörtyol Meydanı'nda yapıldı. Şölene; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik ile sünnet olacak çocuklar ve aileleri katıldı. 

1100 ÇOCUK SÜNNET OLACAK

Dörtyol Meydanı'nı dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi olarak, sadece sünnet şöleni ile değil, diğer kültürel ve sosyal projelerle de Esenler halkının her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Esenler ve komşu ilçelerdeki dört özel hastanede hijyenik ortamlarda sünnetlerin gerçekleştirileceğini ve bu işlemlerin tamamının ücretsiz olduğunu dile getiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bugüne kadar 8 bin 600 çocuğumuzu sünnet ettirdik ve sünnet elbiselerini verdik. Bugün de bin 100 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz ve çocuklarımıza sünnet elbisesi vereceğiz. Çocuklarımıza ömür boyu sağlık, ömür boyu mutluluk ve başarı diliyorum. Anne ve babalarımızı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

KIYAFETLER BAŞKAN GÖKSU'DAN 

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ile birlikte sünnet olacak çocuklara kıyafetlerini veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha sonra sahnede sünnet olacak en küçük çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Mehter Takımı'nın konser verdiği şölende sünnet çocukları, jonglör ve palyaçolarla eğlenceli anlar yaşadılar. Şölen, sünnet olacak çocukların da kıyafetlerinin dağıtılmasıyla sona erdi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!