Kocamın Ailesi yeni 52.bölüm yayınlanacak mı?

Kocamın Ailesi 52.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocamın Ailesi yeni bölümüyle Perşembe akşamı Fox Tv'de sizlerle olacak.

Kocamın Ailesi yeni 52.bölüm yayınlanacak mı?
Kocamın Ailesi yeni 52.bölüm yayınlanacak mı?
GİRİŞ 30.06.2015 11:10 GÜNCELLEME 30.06.2015 11:11

Kocamın Ailesi 52.bölümde neler olacak? Kocamın Ailesi yeni bölüm fragmanını fanatikleri büyük bir heyecanla bekliyor. Sevilen dizinin 52.bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak detaylar haber7.com'da. Kocamın Ailesi sezon finali bölümü 25 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de ekranlardaydı. O yüzden sevilen dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

KOCAMIN AİLESİ YENİ 52.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


KOCAMIN AİLESİ 51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kocamın Aİlesi yeni bölümünde Güneş ve Tarık'ın evlilik krizi daha da büyüyor ve gerilim hiç olmadığı kadar yükseliyor. Aziz son askerini cepheye sürüyor. Kocamın Ailesi sezon finali bölümünde neler olacak? Sorunlar çözülecek mi, yoksa izleyicileri merakta bırakacak bir son mu bekliyor? Kocamın Ailes 51. bölümünde Sefer'in gelişi karanlıkta kalmış birçok şeyi gün yüzüne çıkartıyor. Ar ailesi Tarık'ın beklenmedik hamlesiyle şaşkına dönerken, Dilaver'in gelişiyle ortalık bir anda şenleniyor. Sezon finalinde büyük sır açığa çıkarken, aileyi bekleyen tehlikeden ise onları ancak birbirlerine duydukları sevgi kurtarabilecek.

Kocamın Ailesi'ne küçük transfer!

7 yaşında olmasına rağmen O Hayat Benim, Ah Neriman gibi dizilerde rol alan Eymen Kaan Dipçin, yeteneği ve sevimliliği ile Türkiye'nin yeni çocuk yıldızı olarak anılıyor. Eymen Kaan Dipçin yeni sezonda da Kocamın Ailesi dizisinde rol alacak
GönderYazdırYorum YazKocamın Ailesi'ne küçük transfer!

5 yaşında iken, genç oyuncu Temmuz Karikutal'ın kurucularından olduğu menajerlik firması Mandalina Casting ile yolu kesişen Eymen Kaan, sonrasında birçok projede oyuncu olarak rol almaya başladı. Dünya markalarının Türkiye'deki Reklam filmlerinde rol alan Eymen, son olarak Ah Neriman dizisinde, Perran Kutman'ın torunu olarak rol almış ve büyük beğeni toplamıştı.
 
Normalde çok az çocuk oyuncu ile çalıştıklarını, ancak Eymen'i gördüğünde hayran kaldığını ve geri çeviremediğini belirten Karikutal, " Eymen Kaan'ın yaşı henüz çok küçük olduğu için, kariyeriyle ilgili çok hassas bir çalışma yürütüyoruz. Eymen Kaan'ın ailesi de bu konuda çok bilinçli


 
Çocuk oyuncuların ailelerinin bilinçli olması, o çocuğun geleceği için çok önemli. Eymen Kaan'ı yayına girecek olan bir reklam filminde daha göreceksiniz. Aynı zamanda yeni sezonda 'Kocamın Ailesi' dizisinde izleyeceğiz. Anlaşmayı yaptık" diyerek sözlerini tamamladı.

KOCAMIN AİLESİ KONUSU


Kocamın Ailesi, FOX TV'de yayınlanan komedi, dram türündeki Türk televizyon dizisi. Başrollerini Yeliz Kuvancı ve Gökhan Alkan paylaşmaktadır. My Husband Got a Family isimli Kore dizisinden uyarlanmıştır. Çocuklarından biri 25 yıl önce kaybolmuş, geleneksel, kalabalık bir Türk ailesi. Çok sevdiği eşini kaybetmiş Tarık. Birbirinden çok farklı iki aile komşu olursa ve Tarık'ın aslında kaybolan o çocuk olduğu ortaya çıkarsa ne olur? Tabi ki tam bir komedi olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor