Star TV izle, Kiralık Aşk yeni 4.bölüm izleyin

Kiralık Aşk yeni 4. bölüm fragmanı yayında mı? Kiralık Aşk 4. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Star TV'de

Star TV izle, Kiralık Aşk yeni 4.bölüm izleyin
Star TV izle, Kiralık Aşk yeni 4.bölüm izleyin
GİRİŞ 14.07.2015 10:58 GÜNCELLEME 14.07.2015 10:59

Kiralık Aşk yeni 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 4.bölümü ile ekrana geliyor. İlk bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak merak konusu. Peki Kiralık Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun yanıtı hayır, yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'da olacak. 

KİRALIK AŞK 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK SON 3.BÖLÜM İZLEYİN

KİRALIK AŞK 3.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar. Ömer, davete son anda Defne’yle katılmaya karar verince bütün planlar değişir. Neriman, Defne’yi gecenin yıldızı olması için hummalı bir hazırlığa sokar. Ancak bu büyük gece, finalinde çok daha büyük sürprizlere gebedir. Herkesi büyük bir şok beklemektedir. 

Kiralık Aşk, heyecan ve eğlenceli dolu yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da!
 

KİRALIK AŞK 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye  akıl verir. 

Ancak Defne, Ömer’in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışır. İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam verememektedir. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.

KİRALIK AŞK DİZİSİ OYUNCU LİSTESİ

Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk  yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

KİRALIK AŞK DİZİSİ ZİRVEYE OYNADI

Reyting sonuçlarına göre 22 Haziran Pazartesi 2015'in en çok izlenen yapımı belli oldu. TNS verilerine göre Dün Gecenin Reyting Listesi açıklandı.

22 Haziran Tarihli AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarında güncel reyting (rating) bilgileri geldi. Kiralık Aşk'ın tekrar bölümünün reytingleri bu dizinin izleyici tarafından beğenildiğinin göstergesi...  Survivor All Star zirvede! Hangi yarışma programı ilk üçe girdi? Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranı belli oldu. 22 Haziran tarihinde Total'de 1. sırada TV8 yarışması 'Survivor All Star', 2. sırada Star TV dizisi 'Paramparça', 3. sırada Star TV dizisi 'Çarkıfelek' yer aldı. AB'de 1.'lik 'Survivor All Star'ın, 2.'lik 'Paramparça'nın, 3.'lük Star TV'de tekrar bölümüyle ekrana gelen 'Kiralık Aşk' isimli dizinin oldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu