Güneşin Kızları son 5.bölüm izleyin, Kanal D izle

Güneşin Kızları nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Güneşin Kızları son 5.bölümde neler yaşandı?

Güneşin Kızları son 5.bölüm izleyin, Kanal D izle
Güneşin Kızları son 5.bölüm izleyin, Kanal D izle
GİRİŞ 23.07.2015 14:58 GÜNCELLEME 23.07.2015 14:59

Reytingleri alt üst eden Güneşin Kızları dizisinin 5. bölümünde neler oldu? Sevilay’ın evinde saldırıya uğraması, ailenin gündemine bomba gibi düşer. Ali, annesine bunu yapanın babası olduğundan emindir.  Güneşin Kızları son 5.bölümü aşağıdaki linkten hemen izleyin

GÜNEŞİN KIZLARI 5.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

GÜNEŞİN KIZLARI 5.BÖLÜMDE NE OLDU?

Sevilay’ın evinde saldırıya uğraması, ailenin gündemine bomba gibi düşer. Ali, annesine bunu yapanın babası olduğundan emindir. Güneş ilk defa Haluk’tan şüphelenmeye başlar. 

 

 Selin, Ali’nin kötü gününde onu yalnız bırakmaz. Ali, Selin’den kaçmaya çalışır; fakat duygularından kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.
 
Nazlı, Melisa’nın  Savaş’a yazdığı mektubu okur. Melisa’nın mektuba bir mesaj sakladığını anlar. Savaş, Melisa’ya ne olduğunu öğrenmek için Can ve Nazlı’nın da yardımlarıyla Haluk’un bilgisayarına sızar. Nazlı ve Savaş, Haluk’un bilgisayarında sürpriz bir şey bulacaklardır.

GÜNEŞİN KIZLARI 4.BÖLÜMDE NE OLDU?

Savaş, kolyeyi Haluk’a götürür ve onunla yüzleşir. Haluk’un Savaş’a anlattıkları, Savaş’ı derinden sarsar. Savaş için tek bir çıkış yolu kalmıştır. Ancak Nazlı, Savaş’ın peşini bırakmayacaktır. Ali, Selin’i Emre’den kıskanmaya başlamıştır ama bunu kabullenmek istemez.  Selin’in canını yakmak istemesi, Ali’nin anlam veremediği duygularını köreltebilecek midir?  Öte yandan Sevilay, Güneş'i kızlarından vurmak ister. Haluk'u karşısına alan Sevilay, bunun bedelini ödeyebilecek mi?

GÜNEŞİN KIZLARI REKOR KIRDI

En çok Güneşin Kızları izlendi Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın paylaştıkları yeni dizisi “Güneşin Kızları” Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu. 

“Güneşin Kızları”nın yayınlanan son bölümü ,Tüm Kişiler’de yüzde 6.54 reyting ve yüzde ve 23.51 izlenme payı alırken, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6.41 reyting ve yüzde 25.58 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Sosyal Medya’nın da en çok konuşulanları arasında olmayı başaran “Güneşin Kızları” #benıbırakma hashtag’i ile Türkiye listesinde TT olmayı başardı.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCU KADROSU
 
Emre Kınay-Haluk Mertoğlu
 
Güneş'in kocası. İstanbullu. Ali’nin babası. Haluk’un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık , biri aydınlık… Karanlık tarafını, senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki, insan başka bir tarafa bakmıyor bile. Bir kere yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli, romantik bir adam… Başarılı,  güçlü bir adam… 
 
Evrim Alasya-Güneş
 
İzmirli, 35 yaşında güzel, çekici bir kadın. Lisede edebiyat öğretmeni olan Güneş, hayatını üç kızına adamış fedakâr bir anne... Kibar, nazik, narin, ince, soğukkanlı olmasına rağmen konu kızları olduğunda dişlerini göstermekten hiç çekinmiyor.  Genç yaşında anne olduğundan, neredeyse kızlarıyla beraber büyümüş, bu yüzden onlarla arkadaş aynı zamanda.
 
Güneş, her zaman mantığının sesini dinliyor… Bu kadar hesaplı davranmasa, 3 kızını tek başına büyütmesi mümkün olmazdı. Şimdi kızları büyümüş olsa da, kendini koruma refleksi yer etmiş durumda, artık aşamıyor. Bu yüzden Haluk Mertoğlu ile tanıştığında uzun süre aşka direniyor. 35 yaşında âşık olma fikri ona imkânsız gelse de aşktan kaçamıyor. Seneler sonra ilk defa mantığını bir kenara bırakıp, kalbinin sesini dinliyor.
 
Tolga Sarıtaş-Ali Mertoğlu
 
Haluk’un oğlu. 17 yaşında. Yakışıklı, zeki, kurnaz, havalı… Halası Rana gibi sinsi ve içten pazarlıklı bir tarafı da var. Hayatında amacı olmayan, baba parası yiyen, züppe imajı var. Dünya umurunda değil gibi davranıyor. Güçlü görünmeye çalışıyor. Babasından çekiniyor. Onu sinirlendirmemeye çalışıyor çünkü sonra başına iyi şeyler gelmeyeceğini geçmişte tecrübe etti.
 
Ali’nin ciddi kız arkadaşı olmamış, onun yanındaki kızlar sık sık değişmiş. Hiç âşık olmamış ve aşkı ciddiye almıyor. Şaşırtıcı derecede çalışkan bir çocuk… Dersleri ciddiye alıyor. Bir kere bir an önce bu evden ve babasından kurtulmak istiyor. Ancak başarılı olursa kendini kurtarabilir.
 
Burcu Özberk-Nazlı Yılmaz
 
Nam-ı diğer hırçın kızımız. İkizlerden ‘büyük’ olanı. Tabi sadece 5 dakika farkla. Ama bu Nazlı’nın her fırsatta ablalık taslamasını engellemiyor. Selin ile hiç anlaşamıyorlar. Nazlı, inatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor, sürekli atarlı! Hırçınlığı çevresindekilere zarar verse de, en çok kendisine zarar veriyor. Neyse ki hayatında resim var. Grafiti artisti olan Nazlı, kendini en iyi şekilde sokaklarda ifade edebiliyor. Sokağın, öfkenin, isyanın ruhu olan rap müzik de Nazlı’nın vazgeçilmezi…
 
Hande Erçel-Selin Yılmaz
 
Süslü püslü, aklı bir karış havada... Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları. Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında.  Nazlı’nın aksine neşeli, hayat dolu... Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor.
 
Havalı, bilmiş, kokoş… Ama kim ne derse desin çok eğlenceli… Çok cesur. İnsanlara güvenme konusunda her ne kadar çuvallasa da, asla duygularından vazgeçemiyor. Duyguları ortada, asla kabuğuna çekilmiyor. Herkesin okuyabileceği açık bir kitap… Çok çabuk yeniliklere adapte oluyor. Selin, İstanbul’a taşındıkları için dünyanın en mutlu insanı bu aralar...
 
Miray Akay-Peri Yılmaz
 
Küçük kız kardeş. İnsanları mutlu etmeyi her zaman kendi mutluluğunun önüne koyuyor.
 
Peri’nin tek istediği annesinin mutluluğu… Utangaç yaradılışlı, insana güven veren bir kız. Aynı zamanda kırılgan göründüğünden pamuklara sarmalayıp saklama hissini uyandırıyor insanda… Başkalarının dertlerini kendi dertlerinden daha çok önemsiyor. 
 
Berk Atan-Savaş Mertoğlu
 
Rana'nın üvey oğlu. Ali’nin üvey kuzeni. 18 yaşındaki esas oğlanımız. Yakışıklı, serseri, tehlikeli, çekici… Rock star havası var.
 
Önceden çok sevilen ve popüler bir çocuk olan Savaş’ın hayatı 1 sene evvel kız arkadaşı Melisa’nın ortadan kaybolması ise tepetaklak olmuş. 
 
Savaş’ın öfke sorunu sebebiyle zaman zaman bayılmaları, uyandığında ise kayıp zamanda ne yaptığını hatırlamama sorunu var. Melisa ile olan akşam da bunlardan biri. Savaş, asla Melisa’ya bir şey yapmayacağını biliyor ama yine de neden hatırlamadığı konusu beynini kemiriyor.
 
Aylar sonra klinikten çıktığında ise herkes tarafından dışlanmış, istenmeyen biri olarak hayatına dönüyor. Okula başladığında yeni bir lakabı oluyor; ‘katil’...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi