Çilek Kokusu son 5.bölüm izleyin, Star TV izle

Çilek Kokusu son 5. bölüm yayınlandı. Çilek Kokusu son 5.bölümü Star TV ekranlarında ve bu sayfada izleyebilirsiniz

Çilek Kokusu son 5.bölüm izleyin, Star TV izle
Çilek Kokusu son 5.bölüm izleyin, Star TV izle
GİRİŞ 27.07.2015 09:15 GÜNCELLEME 27.07.2015 09:16

Çilek Kokusu son 5.bölüm, Star TV izleyin. Ergenlerin bir numaralı dizisi Çilek Kokusu 5. bölüm yayınlandı. Çilek Kokusu son bölümde Burak ve Aslı artık aynı evde yaşamaktadır. Ama bunu ikisi de farkında değildir. Yine tatlı tesadüfler sonucu ev dışında birbirleriyle tekrar karşılaşan Aslı ve Burak artık yavaş yavaş kaderden kaçamayacaklarını anlamaya başlarlar. 

Çilek Kokusu son 5. bölüm için tıklayın 

ÇİLEK KOKUSU 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burak ve Aslı artık aynı evde yaşamaktadır. Ama bunu ikisi de farkında değildir. Yine tatlı tesadüfler sonucu ev dışında birbirleriyle tekrar karşılaşan Aslı ve Burak artık yavaş yavaş kaderden kaçamayacaklarını anlamaya başlarlar. Bu arada Aslı ve abisi Volkan’ı tekrar bir araya getirmek isteyen Eda kendince bir plan hazırlar. Ama bu plan hiç ummadığı şekilde gelişir ve başka olayların gelişmesine neden olur. Burak ve Aslı yine kendilerini bir maceranın içinde bulurlar.

 

ÇİLEK KOKUSU 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslı istemeden de olsa Burak’a verdiği sözü tutar ve Volkan’ın sevgilisi gibi davranmaya başlar. Sevgili numarası sayesinde Aslı, Volkan’a yakın olma fırsatı bulur ve ona yakınlaşır. Bu durum Burak’ın  Aslı’yı kıskanmasına sebep olur. Böylelikle Burak, Aslı’ya karşı bir şeyler hissettiğini kendine bile itiraf edemese de anlamaya başlar. Aslı, bu arada oyun dahi olsa Volkan’la birlikte olduğu için çok mutlu olur. Ne yazık ki her rüya gibi bu da kısa sürer. Aslı için eve dönüş zamanı gelir. Her şeyi ve herkesi arkasında bıraktığını düşünen Aslı’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslı, sevgili  numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir.  Aynı şekilde Volkan da Aslı’yı gördüğü için şaşkındır. Hep birlikte partiye giderler. 
Partide Burak ve Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Barda kavga ettikleri Murat da partidedir ve onları görmüştür. Tekrar kavga çıkmasından çekinen Burak , Aslı’yı da alarak partiyi hemen ayrılır. Ama bu sefer onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

ÇİLEK KOKUSU 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Çilek Kokusu 2. bölümü ile yine ekran başına kilitledi. Büyük umutlarla çalışama gelen Aslı ve Gonca soluğu Burak'ın otelinde aldı ve çalışmaya başladı. Aslı ve Burak arasında ise yakınlaşma başladı. Burak'ın sevgilisi Çağla ise Bodrum'a gitmeye karar verir ve olaylar bambaşka bir yere gideri. Çilek Kokusu'nun son sahnesi yine olay oldu.

Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet olur. Bu olay Çağla’yı ve Selda’yı fazlasıyla sinirlendirir. Bunun üzerine Burak, yanındaki kızın yine Volkan’ın kız arkadaşı olduğunu söyler. Ama bu sefer Çağla’nın sessiz kalmaya niyeti yoktur Bodrum’a, Burak’ın yanına gitmeye karar verir.

Bu arada Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır.

Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?

1.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çilek Kokusu, birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara ve motivasyonlara sahip olan Aslı ve Burak’ın sürpriz bir şekilde karşılaşmalarıyla başlıyor. Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur.

Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı de gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez.  Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir.

Yusuf ÇİM KİMDİR?

Yusuf Çim (d. 26 Eylül 1991, İstanbul), Türk pop müziği şarkıcı'sı oyuncu, eski model. 2011 Best Model of Turkey First Runner Up.

26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi'dir.

Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİNİN KONUSU

Çilek Kokusu; ileride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan ve farklı kızlarla gününü gün eden zengin bir erkeğin ilişkisini anlatıyor. İkili arasındaki ilişki, aşk ve nefret gibi derin konuların işleneceği dizi, izleyiciyi sıkmadan, söz konusu kavramları romantik komedi tadında ekranlara taşıyacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi