İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm Fragmanı-izle

İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm fragmanı izle. İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle seyircileri ekrana kilitleyecek.

İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm Fragmanı-izle
İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm Fragmanı-izle
GİRİŞ 11.09.2015 10:01 GÜNCELLEME 11.09.2015 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm fragmanı. Show Tv'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık bu hafta yeni bölümüyle yine seyircileri ekrana kilitleyecek. Dizide bu hafta neler olacak? İlişki Durumu Karışık 10. yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Dizide bu hafta neler olacak? İşte İlişki Durumu Karışık 10. bölüm fragmanı ve hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 10. BÖLÜM

Ayşegül’ün Murat’ın evinde olduğunu öğrenen Can, Ayşegül’ü almak üzere Murat’a gider. Ateşi yükselen Ayşegül’ün başında Can mı Murat mı nöbet tutacaktır? Murat, Ayşegül’den ikisi için bir şans ister ve düşünmesi için ona zaman verir. Murat’ın Ayşegül’e dediklerini öğrenen Can ise çılgına döner ve ipleri eline almak için kolları sıvar. Can’ın Ayşegül’le olan “sözleşmeli evliliği” için yeni bir planı vardır! Ancak Can için evdeki hesap çarşıya uymayacaktır! 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK KONUSU

Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizi Haziran ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK OYUNCULARI

Berk OKTAY(Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır.

Pamir PEKİN(Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

Eda Ece:(Elif) Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

Ede Ece 1990 İstanbul doğumludur. Daha genç yaşında rağmen 2 çok önemli dizide rol almayı başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.

Seren ŞİRİNCE(Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

Özlem ÖÇALMAZ(Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem Öçalmaz en önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

YORUMLAR 1
  • ayşegül önal 5 yıl önce Şikayet Et
    harikkkkkaaaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!