'Berbat olur' diyerek sedyeye konulmasını istemedi

Karabük'te çalıştığı yerde yaralanan işçi ambulans geldiğinde kullandığı cümleler herkesi duygulandırdı.

'Berbat olur' diyerek sedyeye konulmasını istemedi
'Berbat olur' diyerek sedyeye konulmasını istemedi
GİRİŞ 05.10.2015 15:10 GÜNCELLEME 06.10.2015 11:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Karabük’te, bir sitenin kanalizasyon giderinde çalıştığı sırada beton kapağın ayağının üzerine düşmesi sonucu yaralanan işçi 59 yaşındaki Recep Pazarlıoğlu, "Sedye berbat olur, gerek yok" diyerek binmek istemedi. Yaralı işçi, zorla ikna edilerek sedyeye bindirildi.

Olay, bugün öğle saatlerinde 100’üncü Yıl Mahallesi 1010 No'lu Cadde’de bulunan Alimoğlulları Sitesi'nde meydana geldi. Sitenin patlayan kanalizasyon giderinde tek başına çalışan Recep Pazarlıoğlu, beton kapağının ayağına düşmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, ayağındaki çizmeleri çıkartarak bekleyen Pazarlıoğlu’nun sedyeye bindirerek ambulansa taşımak istedi.

Ancak Pazarlıoğlu, sağlık görevlilerine "Sedye berbat olur, gerek yok" diyerek binmek istemedi. Sağlık görevlilerinin ikna çabaları sonucu sedyeye konulan Pazarlıoğlu, ambulansa Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Karabük'teki bu görüntüler Soma'da yaşanan maden faciasındaki madenciyi akıllara getirdi. Hatırlanacağı gibi Murat Yalçın, Soma'da yaşanan faciadan sonra ambulansa binerken kirli olan çizmelerini göstererek ''çizmelerimi çıkarayım mı'' diyerek Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Öte yandan bölücü terör örgütü PKK'nın, devletin sağlık hizmetleri ve ambulanslara yönelik saldırılarını da kıyaslattı. PKK kurşunluyor, yakıyor-yıkıyor, bir tarafta alın teriyle çalışan işçi ise sedye kirlenmesin diye ambulansa binmek istemiyor...

KAYNAK: DHA, HABER7
YORUMLAR 22
  • maraşlı 8 yıl önce Şikayet Et
    biri vatandaş diyeri hayin aradagı fark
    Cevapla
  • mersin 8 yıl önce Şikayet Et
    ''Yerli ve Milli'' bunlar işte
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı zor işle emeğinin karşılığını fazlasıyla hak eden, hakkını bile kullanırken milletini, vatanının varlığını düşünen bu vatandaşımıza bir bakın. Bir de Mecliste aldıkları maaşın zerresini hak etmedikleri halde teröristlerce etrafın yakılıp yıkılmasına, güvenlik güçlerimizin şehit olmasına sevinen ve teröristlere destek olan CHP ve HDP milletvekillerine bakın.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    Amcamıza önce geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. hdp denilen terör örgütü uzantısı partinin vandalları teröristler de ambulance kurşunlarlar. Amcamız gibi asiller devlet malıdır diye binmeye kıyamaz, anası belli babası belli olmayanlar da devlet malına zarar vermeye çalışır, farkı fark etti aziz Milletim.
    Cevapla
  • dosdoğru 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin gerçek sahipleri ile bu ülkenin iyi zamanında yiyici kötü zamanında hain olanların ayrıldığı kelime bu kan emicilerle ayağındaki botun sedyeyi kirleteceğini düşünen adamı aynı seviyede gören hain kalleşte t.c vatandaşı görüküyor ömrü boyunca alnının teriyle üreten adam ile askere pusu kuran ambulans kurşunlayan çakalın artık aynı vatandaş olarak görülmemesi gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak