Kadir İnanır -Türkan Şoray evliliği

Kadir İnanır, sitesinde 'Türkan Şoray'la hiç evlenmek istedin mi?' diye soran hayranını böyle yanıtladı. Bunu duyan Türkan Sultan 'Ben de isterdim' dedi.

Kadir İnanır -Türkan Şoray evliliği
Kadir İnanır -Türkan Şoray evliliği
GİRİŞ 30.05.2006 12:10 GÜNCELLEME 30.05.2006 12:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zafer Akbaş'ın haberi


Onlar Türk Sineması'nın birbirine en yakışan ikilisiydi. Başta 'Selvi Boylum Al Yazmalım' olmak üzere pek çok filmde iki aşığı oynadılar. Herkes 'Keşke evlenseler' dedi. Kadir İnanır, ilk kez bu konuda bir itirafta bulundu ve Türkan Şoray 'la evlenmeyi istediğini söyledi. İnanır, bu açıklamayı www.kadirinanir.com'da yaptı.

Cevabı net oldu
Sitenin 'soru-cevap' bölümünde hayranlarının sorularını yanıtlayan İnanır'a 17 Mayıs'ta gelen soru şöyleydi: 'Kadir Ağabey, hiç Türkan Şoray'la evlenmek istedin mi?' Gelen sorulara genelde; Olabilir, neden olmasın, evet, belki' gibi politik cevaplar veren İnanır'ın bu konudaki yanıtı net oldu: İstedim, hem de çok istedim. Çok güzel bir kadın, tabii ki istedim...'

Şoray: Ben de isterdim
İnanır'ın yıllar sonra yaptığı bu itirafı ilettiğimiz Türkan Şoray'ın sözleri de bir hayli samimiydi: Kadir İnanır gerçekten de çok yakışıklı, çok iyi kalpli, çok hoş bir adam. Ben de onunla evlenmek isterdim... Filmlerimizden dolayı bizi hep birbirimize yakıştırdılar. Sanırım başkalarıyla evlenmedikçe bu konuşulacak.


(Sabah)

YORUMLAR 1
  • acyca loti 6 yıl önce Şikayet Et
    Keske evlenselerdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor