Ahmet Parlak'ın hayatı değişti

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un Ahmet Parlak videosunu izletmesinden sonra Parlak'ı deyim yerindeyse tüm Türkiye tanıdı.

Ahmet Parlak'ın hayatı değişti
Ahmet Parlak'ın hayatı değişti
GİRİŞ 05.02.2016 16:43 GÜNCELLEME 05.02.2016 16:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un Ahmet Parlak videosunu izletmesinden sonra Parlak'ı deyim yerindeyse tüm Türkiye tanıdı. Hatırlanacağı gibi Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Ahmet Parlak herkesin gönlünde taht kurdu. Sosyal paylaşım sitesinde söylediği bir şarkının videosunu paylaşan Ahmet Parlak, bir anda herkes tarafından tanınan biri haline geldi. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım ve izlenme rekorları kıran Parlak, O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz sayesinde tüm Türkiye’nin tanıdığı isim haline geldi.

ALBÜM HAZIRLIĞI YAPIYOR

Söylediği 'İsyan' şarkısıyla milyonları kendine hayran bırakan Parlak şimdilerde albüm lansmanı yapmaya hazırlanıyor. 15 Mart'ta İstanbul'da tanınmış bir mekanda sevenleriyle buluşacak olan Ahmet Parlak'a sosyal medyada da birçok kişi destek oldu.

AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

YORUMLAR 1
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sesi de güzel olsa içim yanmayacak varya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi