Üniversite öğrencisi genç kıza ahlaksız şantaj!

Kendini psikiyatrist olarak tanıtarak üniversite öğrencisine tecavüz eden ve çektiği özel görüntülerle şantaj yapan zanlı tutuklandı.

Üniversite öğrencisi genç kıza ahlaksız şantaj!
Üniversite öğrencisi genç kıza ahlaksız şantaj!
GİRİŞ 23.02.2016 10:16 GÜNCELLEME 23.02.2016 10:18

Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi Y.R. (19) rahatsızlanınca Yenibaraj Mahallesi'ndeki bir kamu hastanesine gitti. Muayene olmak için sıra alıp bahçede beklerken yanına beyaz önlüklü bir kişi geldi. Genç kızla sohbet etmeye başlayan şahıs kendisinin hastanenin psikiyatrisi isminin ise B.S. olduğunu söyledi.

EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDI

Şahıs, genç kızla sohbeti ilerletip hastaneye geldiğinde yardım etme bahanesiyle telefon numarasını da aldı. Daha sonra genç kızla görüşerek aşık olduğunu söyleyip sevgili oldu. Sahte doktor genç kızla cinsel ilişkiye girdi. Bir süre sonra doktor numarasını daha fazla sürdürmeyerek kendisinin Mustafa Ö. (41) olduğunu itiraf etti.

ÖZEL GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ

Genç kız bunu öğrenince yıkıldı. Ancak sahte doktor bununla da kalmayarak cinsel ilişkiye girdikleri sırada görüntü çektiğini belirterek, "Benimle birlikte olmaya devam etmezsen, bu görüntüleri internete atarım, ailene gösteririm" diyerek tehdit etti. Bu nedenle korkan üniversite öğrencisi genç kız sahte doktor ile birlikte olmaya devam etti. Sahte doktor genç kızın 300 lira da parasını aldı. Genç kız artık tehditlere dayanamaz hale gelince Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne başvurarak şikayette bulundu.

TUTUKLANDI

Genç kızı dinleyen polis hemen bir plan yaptı. Genç kız, buluşmak için sahte doktoru aradı. Genç kız buluşma adresine gittiğinde sahte doktor gelir gelmez çevrede önlem alan sivil polis, şahsı yakaladı. Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlının genç kızı çok sevdiğini söyleyerek, "Beni reddeder diye kendimi doktor olarak tanıttım. Sevgili olduktan sonrada beni terk etmesin diye tehdit ettim. Ben ona aşık oldum evlenmek istiyorum" dediği öğrenildi.  Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!