Ronaldo ter atmaya mı geliyor?

Meşhur tellaktan iddialı iddia: Ronaldo’nun hızı benim kesemden geçer.

Ronaldo ter atmaya mı geliyor?
Ronaldo ter atmaya mı geliyor?
GİRİŞ 28.03.2016 18:33 GÜNCELLEME 30.11.2016 12:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ronaldo’nun hız kazanmak için Türkiye’ye geleceğini duyan tellak Ahmet D., Ronaldo’yu hamamına davet etti.

23 yıldır tarihi Samatya hamamında tellaklık yapan Ahmet D. muhabirlere şunları söyledi: Ronaldo’nun meşhur Türk hamamlarıyla tanışmasının vakti geldi de geçiyor bile. Ben yılların tellağıyım, elimden kimler geçmedi ki. Sporcusuna da kese attım, esnafına da, öğrencisine de, turistine de...  İyi bir kesenin, göbek taşının, Pamuk Ahmet masajının (Ahmet D. nin patentinin kendisinde olduğunu iddia ettiği masaj) yeniden doğmuş gibi enerjik, cillop gibi kaymak yapmadığı kimse olmadı.”

Ronaldo’nun iyi bir keseyle eski hızına kavuşacağını iddia eden Ahmet D. açıklamalarını şu sözlerle bitirdi: Stresli iş yapıyor bu adam kardeşim, dünyanın gözü üzerinde. Ama maçtan sonra alışmışlar bunlar, bi’ duş alıp çıkıyorlar. Olmaz kardeşim, o iş öyle olmaz. Ecdadımız hamamda topladığı enerjiyle dayandı taa Viyana kapılarına, dünyalara hükmetti. Sen bana gel Ronaldo. Bi’ kese atalım, stresini, kirini, pasını alalım. O zaman bakıver nasıl hızlanıyorsun”

Bu sırada Ronaldo’nun hayranları tahminlerde bulunmaya devam ediyorlar. Siz de tahmininizi Ronaldoyahizlazim.com sitesinden ya da #ronaldoyahızlazım etiketiyle tweet atarak paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Bogat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo 4.5G ile bağlantili bir program icin geliyordur. Haydi tahmininizi yazin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!