Tarkan gizlice evlendi mi?

Ünlü popçu Tarkan'ın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Bilge Öztürk'le evlendiği iddia edildi. Kızı Bilge Öztürk gibi avukat olan babası Ahmet Öztürk'ün yakın çevresine Tarkan'dan 'Bizim damat' diye bahsettiği öğrenildi.

Tarkan gizlice evlendi mi?
Tarkan gizlice evlendi mi?
GİRİŞ 22.09.2006 10:31 GÜNCELLEME 22.09.2006 10:31
Mustafa KIZGINYÜREK'in haber


Tarkan

'ın avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le evlendiği iddiası, bugünlerde magazin kulislerinin bir numaralı dedikodusu. Fırsat buldukça Öztürk ailesinin yaz aylarını geçirdiği Kırklareli'nin Demirköy ilçesine giden Tarkan ve sevgilisi Bilge'nin gözlerden uzak, sessiz ve sedasız nikah kıydırdığı iddia edildi. Tarkan'ın Öztürk ailesiyle birlikte Kırklareli'ne yakın İğneada'ya tatile gittiği de biliniyor.

BÜYÜKLERİ ZİYARETE GELDİK

Kızı Bilge Öztürk gibi avukat olan babası Ahmet Öztürk'ün yakın çevresine Tarkan'dan 'Bizim damat' diye bahsettiği öğrenilirken, önceki akşam da Tarkan ve Bilge, Öztürk ailesini Sarıyer'deki evlerinde ziyaret etti. Ziyaret çıkışında karşısında gazetecileri görünce şaşıran Tarkan, 'Burada bizi nasıl buldunuz, büyükleri ziyarete geldik' dedi.

Tarkan'ın eşofman ve başında şapkasıyla Öztürk ailesini ziyaret etmesi, aileyle ilişkisinin çok sıcak olmasına bağladı. Tarkan'ın pembe gözlüklerinin ise numaralı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek