Mardin’de ilan edilen o yasak kalktı

Mardin'in merkez Artuklu, Mazıdağı ve Derik ilçelerine bağlı 22 mahallede (Köy) ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Mardin’de ilan edilen o yasak kalktı
Mardin’de ilan edilen o yasak kalktı
GİRİŞ 17.07.2016 20:36 GÜNCELLEME 17.07.2016 20:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mardin'in merkez Artuklu, Mazıdağı ve Derik ilçelerine bağlı 22 köy ve mahallede PKK’ya yönelik operasyonlar nedeniyle 15 Temmuz’da ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. 

Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 06.00 itibari ile Mazıdağı ilçesine bağlı olan; Konur – Meşeli - Yalınağaç – Armağan – Atalar – Ürünlü – Yevri – Simak – Kırmızıgöl - Ulutaş Mahalleleri, Artuklu ilçesine bağlı olan; Haydar – Cevizlik – Akbağ - Harabel Mahalleleri, Derik ilçesine bağlı olan; Hisaraltı – Alagöz – Pınarcık – Aşağımezra – Yukarımazra – Bozok – Kelek - Çayköy Mahalleleri bağlı birimleri ve kırsal alanlarında bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yukarıda belirtilen yerlerde icra edilen operasyonlar sona erdiğinden, ilan edilen sokağa çıkma yasağı 17/07/2016 Pazar günü saat 19:00 itibariyle kaldırılmıştır” denildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan pkk ile mücadelede çok kayıp verilmesinin paralel kaynaklı olduğunu söylediğinde yok artık diyenler paralelin nasıl bir hainlik içinde olduğunu şimdi daha iyi anladınız inşallah. Pkk yoksa çokdan bitmişdi bu kadar şehidte vermezdik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…