Genç kız polise sarılarak ağladı

Trabzon'un Maçka ilçesinde dün 3 polisin şehit edildiği terör olayından etkilenen genç bir kız polise sarılarak ağladı.

Genç kız polise sarılarak ağladı
Genç kız polise sarılarak ağladı
GİRİŞ 20.07.2016 15:37 GÜNCELLEME 20.07.2016 15:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maçka ilçesinde 3 polisi şehit eden, 4'ü polis 5 kişiyi de yaralayan terörist grubun kaçtığı dağlık ve ormanlık alan Jandarma ve Polis Özel Harekat Timleri tarafından arama çalışmaları sürerken, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'den yaşayan ve Maçka'ya gezmeye gelen 13 yaşındaki Kübra İsaoğlu, Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki polise sarılarak ağladı.

Vatandaşların önünde yaşanan bu gelişme duygular anların yaşanmasına neden oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) darbe girişiminde asker ile vatandaşların karşı karşıya gelmesinden etkilenen ve önceki günde Trabzon'un Maçka ilçesinde yaşanan terör olayıyla sarsılan Kübra İsaoğlu, polise sarılarak içini döktü.

Son günlerde yaşanan olaylardan etkilenen genç kız, askerleri ve polisleri gördüğünde çok duygulandığını belirterek "Ülkemizde yaşanan son gelişmeler beni çok duygulandırdı. Gezmek için geldiğimiz Maçka'da teröristlerin saldırısına şahit oldum. Oldukça etkilendim ve çok korktum. Buraya gelip emniyet güçlerimizle birlikte olmak istedim. Teyzemin arkadaşı burada polis onu görünce birden duygulandım. Ülkemiz için şehit olanlarında benim gibi küçük çocukları var. Onları çok düşünüyorum. İnşallah böyle hadiseleri bir daha görmeyiz. Bizim için çok zor günler bunlar. İnşallah psikolojimiz daha fazla bozulmaz. Bir daha böyle şeyler yaşamayız" dedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    onun tek damla göz yaşına tüm fetö ve pkk kurban olsun.
    Cevapla
  • inkognito 7 yıl önce Şikayet Et
    bu olaydan en cok etkilenenler cocuklardir.. onlarin saf kalbi ve zihinleri anlayamayior tabiiki nasil olurda Türkiyenin askeri ve polisleri catisir diye.. her yerde hainlerin olabilecegini cocuklara anlatmak lazim..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı