Demokrasi nöbetine Işılak desteği

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Gaziantep'te vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Demokrasi nöbetine Işılak desteği
Demokrasi nöbetine Işılak desteği
GİRİŞ 27.07.2016 12:31 GÜNCELLEME 27.07.2016 12:31

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine kente gelen sanatçı Uğur Işılak Türk bayraklarıyla Gaziantep Demokrasi Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaşa konser verirken, etkinliğe katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç da halka hitap etti.

Malkoç, meydanda yaptığı konuşmada, Milletin dik duruşunun bu alçak girişimi engellediğini ve Türkiye'nin demokrasi tarihinde yeni bir çağ açıldığını belirterek, zaferin daima inananların ve doğru yolda gidenlerin olacağını ifade etti.

“Bunlar hem aşağılık hem de katiller. Bunlar bu memleketin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisine sızmış aşağılık insanlar, başkalarından emir alan katil bunlar” diyen Malkoç, “15 Temmuz gecesi polis teşkilatımızın gözbebeği olan Silopi’de Şırnak’da Cizre’de o teröristlere haddini bildiren Polis Özel Harekatımız bombalandı, bu alçaklar 50 kişiyi şehit ettiler orada” dedi.

Konuşmaların ardından sevilen şarkılarını meydanda bulunan binlerce vatandaşla seslendiren Işılak, ayrıca, vatan sevgisini anlatan şiirler de okudu.

Işılak, darbe girişiminde şehit olan 246 kişiyi anarak, Allah’tan rahmet diledi.

Demokrasi nöbetine, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı